|
|
|
Autor |
Mesaj |
shadw
Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 7:51 pm Titlul subiectului: salut, un pic de ajutor plz |
|
|
Salut tuturor, am si eu 2 incinte si la una din ele mi s-a spart un difuzor de bass :p si vreau sa schimb ambele difuzoare acum ideea e ca sunt cam nelamurit nu stiu cum sa caut un dif care sa fie bun tot ce stiu e ca am nevoie de un dif de 4-8 ohm si diametru la gaura din incinta e de 22cm ma puteti lamuri si pe mine un pic cum sa caut un difuzor ? mersi. |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai de ce putere erau cele pe care vrei sa le schimbi...si cu ce statie le amplifici? |
|
Sus |
|
 |
Q.Pload
Data înscrierii: 17/Feb/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
pai parerea mea e sa cumperi unele de 8 ohm ca se ard mai greu marimea de 22 cm inseamna ca difuzorul are 8 inch iar frecventa de raspuns sa fie undeva la 40-200 hz ca sa ai un bass frumusel altceva ce pot zice _________________ Q.Pload |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cauta beyma sau tonsil, Paudio . Nu o sa regreti! _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|