Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Salutare si help me please !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
alexpop

Data înscrierii: 16/Apr/2011

MesajTrimis: Sâm Apr 16, 2011 1:19 pm    Titlul subiectului: Salutare si help me please ! Răspunde cu citat (quote)

Sunt nou pe forum si am venit cu o problema . Detin ( arhicunoscutul ) sistem audio Logitech Z-2300 . Problema este una comuna printre posesorii acestui sistem : sateliti . De fapt numai unul , cel din dreapta . Acum ceva timp, cand umblam la volum din "telecomanda " satelitul sateliul dreapta baraia foarte urat ( doar cand umblam la volum, in rest functiona foarte bine ). Recent am observat ( cu tristete ) ca satelitul dreapta se aude foarte incet in comparatie cu cel din stanga . Setez din AIMP2 balance stanga dreapta si diferenta este enorma . La volum mic-mediu aproape ca nu se aude deloc . Satelitul nu a fost scapat , lovit si nu am dat nici o petrecere cu boxele . In 90% din timp a functionat la volum mediu ~ 20% din puterea lui . Il am de 2 ani jumatate deci garantia nu mai este o solutie .
Intrebare : ce ar putea avea? Se poate repara? Daca nu, cu ce as putea inlocui sateliti sistemului ? Sa fie compatibili cu subul/amplif ...
Multumesc aniticipat si astept cat mai muuulte raspunsuri .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mar Mai 31, 2011 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil a intrat praf la potentiometrele de la telecomanda si din cauza asta auzeai acele baraituri in el atunci cand reglai volumul, si este posibil sa se fi cam ars in cele din urma. Nu prea se merita sa- l repari, mai bine ia-ti altul ( gasesti second pe alte site-uri cu siguranta), sau pune sateliti de Z5500 - am vazut ca multi fac asta.
Ps - desfa telecomanda si incearca sa o cureti de praf!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum