|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ChristiaN
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 1:08 pm Titlul subiectului: Salutare !! |
|
|
Salut.. Am o Dacie 1310 si vreau sa`mi pun niste boxe.. c-am la 50 W nu ma intereseaza mai mult.. K nu se merita caa`mi cade caroseria )
Vreau 2 dif pe fatza.. incap de 10 sau 13 dak ma chinui un pic.. da problema e ca dak pun de 13 nu mai pot pune alea pe usi.. Sunt chestiile alea care vin puse in josu usii.. cred ca stiti.. toate masinile au.. si alea la boxe au plasticu ala de 10 si nush dak pot pune ceva de 13, de bagat le bag in usi, da nu mai pot dupaia sa pun alea pe usi.. intelegeti ??
si pe spate niste ovale sa am niste bass.. da tot pana in 50W.
Ma gandeam pe fata sa pun DLS Clasic 125.. sau nus stiu ce sa fac.. dati`mi si mie o idee. player am DEH-2900MP.. NU e cine stie ce, da nu prea ma intereseaza muzik la blana.. sa se auda clar un pic bass si probabil si un pic tare.. )
Sper ca ati inteles din ce am zis
MS si astept rasp.. See ya ! _________________ Welcome to the paradise... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|