| |
| Autor |
Mesaj |
Rob3rt
Data înscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: Salutare |
|
|
Salutare fratilor!
Apelez la voi cu o mare problema!
Nu prea ma pricep eu la selectat sisteme audio si alte chestii asa ca am mare nevoie de voi!
In saptamana care vine o sa imi cumpar un opel astra din 2004 5 usi nu break!! si o sa am la dispozitie si 2000E pentru instalatia de sunet
Va rog recomandati-mi si mie niste boxe si alte chestii dupa cum am mai spus nu le am cu chestiile astea...
Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca e astra din 2004 e ca mea .. adica hatchback si pe fata ai boxe de 16.5 in usi, iar pe spate de 13 cm.
in primu rand sa insonorizezi usile fata (cam 6 mil), ca masina are tabla subtire, apoi cumperi niste boxe de genu: DLS MS sau Infinity kappa (asta din ce gasesti pe site) sau Hertz (foarte multi lauda marca asta) ... pe care le amplifici cu ceva corespunzator: DLS RA20 (daca pui boxe doar pe fata) sau DLS RA40 (daca pui si pe spate) sau niste amplificatoare audison (daca te incadrezi in buget)
la woofere ai putea sa incerci kicker (pentru un sunet mai aparte) ... pe care il amplifici cu un amplificator fie monobloc fie unul pe 2 canale pentru mai multa "claritate".
la head-unit eu as lua un 9855 (daca mai gasesti) sau daca nu un pioneer P80 ... sau ceva
un alt factor ar fi cabluri de alimentare ... sa fie suficient de groase (minim 20mm pentru fiecare statie in parte), iar rca-urile sa fie minim niste dietz-uri ...
o baterie de macar 80Ah (ca daca ai motor de 1.6 1.7D sau 2.0D ai alternator de 100) si un condensator de 3-5F ... si rabdare pentru reglaje.
in rest bafta si sa le stapanesti sanatos (si sculele si masina). |
|
| Sus |
|
 |
Rob3rt
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
wow m-ai luat tare baterie chestii condensatoare
se incadreaza toate acestea in 2000 de e
mai astept si parearea lui mihai ca din cate am vaz el e admin aici
ms andrei |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu placere.
pai 2de euro e un buget suficient pentru tot ce am enumerta eu ...
preturi informative:
insonorizare usi fata ~6mil
boxe fata ~5mil
boxe spate (optional) ~5mil
statie boxe ~12mil
statie woofer ~10mil
woofer + incinta ~8mil
mp3 player ~14mil
cabluri pentru staii ~2mil
condensator~5mil
baterie deepcycle ~6mil / sau baterie normala de amperaj mare ~3mil
toate insumate fac cam 70 de mil (aproximtiv 2000E cat ai zis tu) la care s-ar mai adauga manopera ... dar cum preturile sunt aproximative eu zic ca te incadrezi fara prea mari probleme. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Oct 21, 2006 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
2000 de euro e un buget cu care se poate face treaba foarte buna.
Inainte de a-ti recomanda ceva vreau sa te intreb ce preferinte muzicale ai... ce genuri asculti, cat de des si cat de tare... vrei calitate maxima a sunetului, claritate maxima la volume indecente sau cat mai mult bass? Sau toate 3?
Fiecare brand are un sunet aparte si rezultatul final depinde de alegerea brandului si produselor potrivite. |
|
| Sus |
|
 |
Rob3rt
|
Trimis: Sâm Oct 21, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand ascult toate genurile de muzica in afara de rock
Si le-as vrea pe toate 3 da
De-aia am si apelat la voi deoarece e o suma destul de semnificativa si nu vreau sa o cheltuiesc aiurea
Oricum nu ma grabesc abia saptamana care vine sau peste 2 o sa am masina asa ca pana atunci am timp destul sa aflu exact care este treaba |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
2000E un buget cu adevarat excelent pentru car-sound
Cel mai bine e sa asculti parerea lui mihai in cazul asta nu de alta dar el e adminul site-ului deci el stie cel mai bine si ar fi pacat sa dai banii aiurea
LE: se lasa asteptat mihai  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai o varianta ar fi asa:
Player Clarion DXZ768RMP 1350 ron
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ768RMP/
Difuzoare fata/spate Infinity
KAPPA 65.7cs (460 ron) cu KAPPA 52.7I (270 ron)
Woofer Infinity Kappa Perfect 12.1 (+ incinta facuta de noi) - 530 RON plus vreo 250 ron maxim incinta
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/Kappa_Perfect_12.1/
Un amp REF 7541A pentru cele 4 difuzoare - 780 RON
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/Infinity/REF_7541A/
Un amp REF 611A - 1020 RON pentru woofer
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/Infinity/REF_611A/
Mai punem un condensator Stinger (400 RON) si o baterie suplimentara Kinetik HC-600 (690 RON) si sigur nu vei avea nici o problema cu alimentarea!
Mai trebuie adaugat kit-ul de cabluri, 2 RCA-uri suplimentare etc, astea impreauna ar insemna vreo 200 RON. De fapt poate si mai mult ca avem de legat si condensator + baterie.
Insonorizare (obligatoriu pentru a scoate totul dintr-un astfel de sistem): Un Dynamat Xtreme Bulk Pak pentru usi si poate si ceva din portbagaj: 950 RON.
Preturi aproximative manopera:
Instalare player 20 ron
4 difuzoare 100 ron (trebuie trase cabluri noi)
2 amplificatoare, condensator, baterie - 150 ron
insonorizare - 3-400 RON.
E de munca 2 zile pentru toata treaba asta, poate 3. Insonorizarea dureaza destul de mult daca e facuta bine...
Pana acum am ajuns la 7550 RON adica 2100 euro... Cu reducerea de rigoare ne vom incadra in 2000 de euro.
Asta e o configuratie exclusiv Infinity care e totusi un nume in domeniu. Ar suna foarte bine si ar arata pe masura.
Si cu DLS se poate face o SUPER configuratie in bugetul asta dar nu pot sa fac niste calcule acum pentru ca preturile DLS de pe site nu mai sunt valabile... Importatorul a modificat preturile de la 1 octombrie si noi de 3 saptamani vindem DLS in pierdere.. Preturile vor fi modificate cat de curand pe site in principiu cu 10, maxim 15% in sus.
Chiar si asa sunt convins ca ar iesi o configuratie super, revin maine cel tarziu. |
|
| Sus |
|
 |
Rob3rt
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti multumesc mult pentru aceasta linie audio sa stii ca nu tin neaprat sa fie tot de la o firma toata chestia e sa se auda bine dupa cum am mai spus abia saptamana asta sau cealalta imi cumpar masina deci timp berechet pentru muzica
O sa iti astept si parerea cu dls-urile |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu la banii astia as merge pe un mix infinity(difuri+sub)/DLS(amplificare)/Pioneer(HU) |
|
| Sus |
|
 |
|