|
|
|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 2:38 am Titlul subiectului: Sarbatori Fericite! |
|
|
Dragii mei, uite ca veni si asteptatul Craciun!!!! Va doresc sa avetzi parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosul sa va aduce tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire!! Sarbatori Fericite!!!! |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bunatatea si lumina Domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!SARBATORI FERICITE TUTUROR Craciun fericit ! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 1:56 pm Titlul subiectului: Re: Sarbatori Fericite! |
|
|
AdySoLenZa a scris: | fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire!! |
asta cu fulgii de nea e cam nasoala...la mine nu o nins deloc
Craciun fericit,masa bogata,multe cadoaie sub brad si multa fericire in suflet ! |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Craciun Fericit tuturor, multa sanatate si impliniri. Cat despre zapada cred ca trebuie sa mai asteptam. " Codrut " |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|