Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

schimbare cd Megane cu mp3 aftermarket

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alexsabin

Data înscrierii: 17/Feb/2012

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:00 pm    Titlul subiectului: schimbare cd Megane cu mp3 aftermarket Răspunde cu citat (quote)

am citit, si auzit, ca ar putea aparea probleme de compatibilitate daca schimb cd-ul original si imi pun eu un mp3 aftermarket si un subwoofer...mentionez ca masina e proprietatea firmei, si nu as vrea probleme legate de electrica ... ulterioare... intentionez sa fac montajul la un service autorizat, ca sa nu am nici probleme ulterioare cu polita CASCO... sunt problemele fondate ? sau e doar folclor ?

multumesc anticipat ....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probleme de compatibilitate cu ce?
toate playerele fac aceeasi chestie si se leaga la aceleasi cabluri, +12v, masa, antena si boxele, asta e tot.
Sus
alexsabin

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

renaultul fiind frantuzesc....se pare ca e mai special.....adica da unele erori in calculator, ptr ca nu mai vede casetofonul original - stiu ca pare STUPID...dar am intrebat mai multa lume si se pare ca nu e....paranoia ... si am auzit ca si la Laguna mai facea probleme ....

ma interesa daca cineva de pe acest forum a avut aceeasi problema, avand in vedere ca Meganul 2005-2009 e o masina destul de "comuna"...
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probleme de compatibilitate poti sa gasesti la comenzile pe volan,ecran auxiliar (daca le ai) si mufele din bord.
Daca instalezi in service autorizat te rezolva baietii de acolo.

LE: probleme in computer sau mai stiu eu ce minuni nu o sa ai.

Ultima modificare efectuată de către Tibitzu la Vin Feb 17, 2012 11:49 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pe playerul de fabrica exista butoane pt display-ul din bord sau pt controlul climei etc.... atunci da.
singura metoda ar fi sa-l montezi separat, fara sa te atinci de playerul actual
Sus
alexsabin

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2012 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are comenzi pe volan, si are si display, insa pe el apar doar info-urile cd-ului, displayul calculatorului e separat...

o sa ma duc si la un service autorizat sa vad ei ce zic...

displayul nu ma intereseaza, si nici macar comenzile pe volan....ci doar sa functioneze optim...ATAT ....

multumesc din nou ptr raspunsuri...
Sus
Robert Marooni
Pasionat

Data înscrierii: 08/Feb/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti incerca cu o un Player compatibil si care permite montarea comenzilor de pe volan.
EX:

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/

In general sunt playere din gama de varf, dar cred ca poti gasi unul la Bursa la un pret convenabil si care sa arate bine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum