|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alyluk
Data înscrierii: 20/Feb/2014 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2014 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde pui boxele ovale? E sedan masina?
Sunetul e bine sa iti vina din fata, nu din spate.
Mai repede schimbi difuzoarele fata ale masinii cu niste DLS sau ceva mai sus si sa le amplifici cu un amplificator bun. Iar celelalte canale sa pui in punte pe un bas. Ma refer la un amplif pe 4 canale, nu pe 2. Asa ai mai multe optiuni decat cu amplificatorul ala.
Playerul e ok la banii aia, desi m-as uita si la bursa inainte sa comand. _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
Zenon
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Mar 06, 2014 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am schimbat headunit-ul de pe masina (Passat B5) cu un Pioneer MVH 160 UI care scoate 4 x 50 W. As vrea sa schimb si difuzoarele si am gasit niste DLS-uri care scot 50 W RMS si maxim 80 W si anume DLS Classic 126.
Bugetul este de 200 lei si caut ceva de 16.5cm. Ce parere aveti?
Imi cer scuze ca am postat in topicul colegului de mai sus, dar nu am vrut sa creez un topic noi, iar masinile sunt asemanatoare  |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 4:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| gama dieci de la hertz merg bn puse direct pe player |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|