Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

schimbare motor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 2:46 pm    Titlul subiectului: schimbare motor Răspunde cu citat (quote)

stie careva de pe aici daca trebuie trecut in cartea masinii seria de la un motor nou sau e destul hartia de la service cum ca motorul a fost schimbat in service autorizat cu alt motor de acelasi tip si bla bla...

ma intereseaza la vanzarea masinii cum se desfasoara treburile Razz

AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca iti schimbi motoru si vrei sa-l ai trecut in acte iti trebuie asa: factura sau declaratie de proprie raspundere la notar, factura de montat in service autorizar rar, certificat de norma de poluare, si 100 lei pentru omologat...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta daca ai trecuta seria motorului in acte,sunt si masini care nu au seria motorului si atunci nu trebuie sa faci nimic
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 6:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe scurt: am schimbat motorul pe golf si acum vreau sa vand masina. in carte am seria vechiului motor, motorul nou nu are nici un fel de serie pansonata pe el...

cum fac? cum a zis AYG-u?

AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu asa spun. Wink
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

du-te pana la rar si te lamuresc ei,nu stiu daca poti primi ceva act de montare al unui motor care nu are serie pe el,deja vrei sa vinzi masina?
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa ma duc la ei si vad exact ce si cum. se fac ceva modificari majore la mine :d sa vedem daca si iasa ce mi-am propus Laughing

multumesc de raspunsuri

ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mie Feb 02, 2011 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu spun cum este la mine la slobozia ( orasul tuturor posibilitatilor)...
in mare parte ayg-ul are dreptate , insa eu spre exemplu am vrut sa schimb motorul la bmw-ul alb , pe care -l stiti cu un motor 3000d ( pe cel alb stiti ca am avut 2800 benzina) singura treaba care ii interesau pe cei de la RAR daca motorizarea a fost pusa pe caroseria care o aveam eu... deci, mi-a luat seria de sasiu si a cautat in baza lor de date daca pe aceea caroserie care o aveam eu s-a pus vreodata motor 3000d...bine-nteles ca nu s-a pus , chiar daca eu aveam bmw seria 5 e39 partea nasoala era ca aveam masina din 1996 si de pe acelasi model e39 s-a luat motorul dar era din 2001 (pe modelul meu s-a pus din 98 motorul de 3000d ) ...unul era euro 2 si unul era euro3. daca se punea nu era problema ... nu mai imi cerea nimic !!! eu am mai schimbat motoare, si de atat am avut nevoie...

dar e mai bine ca nu ai serie pe motor...pansoneaza-l !!!

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 02, 2011 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos... nu stiu exact cum sta treaba prin vest Razz

o sa ma duc la rar sau o sa sun si vad exact de ce am nevoie

ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 02, 2011 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu stau in SUD-EST Very Happy sunt intre bucuresti si constanta
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 02, 2011 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma refeream la mine ca nu stiu cum sta treaba in vest Razz

stiu de unde esti si nu faceam asa greseala sa zic ca stai in vest Embarassed

bafta la bmw ca ai de lucru Razz

ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 02, 2011 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ... la fel ar trebui sa fie si la voi ... suntem toti din romania...Very Happy

ps. mi-ar fi placut sa stau in vest.... in vestul europei nu al romaniei , sa nu intelegi gresit ... e misto si la voi , dar prefer in slobozia ca aici am toti prietenii si toate cunostintele

keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Feb 11, 2011 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot respectul pentru rarul din slobozia, am avut 3 masini, 2 de buc una de constanta si veneam sa le fac autentificarea in slobozia. Sunt niste baietii super de treaba si cu chef de munca.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum