Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Schimbare player sau adaptor hi-low?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
matrixgolo

Data înscrierii: 23/Ian/2011

MesajTrimis: Joi Aug 16, 2012 11:41 pm    Titlul subiectului: Schimbare player sau adaptor hi-low? Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Am si eu o problema destul de majora.
Masina in cauza este un opel astra H din 2006 cu player stock cd70 navi. Nu are iesiri RCA. De pe vechea masina am ramas cu o pereche de difuri DLS B6A si o statie Crunch + sub crunch (sunt pachet). Urmeaza sa mai achizitionez o statie pentru difurile fata.
Acuma vine problema. Playerul nu are iesiri RCA si as vrea sa`l schimb pentru ca pierd navi`ul si comenzile de pe volan. (se poate schimba dvd-ul cu unul mai nou care suporta toate cele ...are si rca`uri dar costa 3800 ron Smile , asa ca nu mersi )
Singura solutie la care am ajuns ar fi cu adaptoare hi-low.
In portbagaj voi avea 2 statii : 1 pt sub si una pt difuri... cum ar trebui sa ma leg la adaptoarele hi-low si cate as avea nevoie? Si cel mai important : se pierde mult din calitatea sunetului chiar daca folosesc cabluri mai de calitate cu adaptoarele alea? Mersi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2012 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca te referi la adaptoarele hi-low care costa intre 30 si 50 ron cu siguranta pierzi din claritatea sunetului - am folosit si eu candva si stiu ce spun. Ti-as recomanda asta: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Procesoare_de_sunet/MTX_re-Q_3ch/
Sus
matrixgolo

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2012 2:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi de ajutor..din cate inteleg cu procesorul ala de sunet am iesire pt statia care amplifica difurile fata + statia pt sub? sau gresesc? Razz mersi ..oricum ma duc la un service care face treaba asta dar sa stiu ce trebuie sa`mi cumpar ...am mai fost saptamana trecuta pe la ei dar mi`au recomandat adaptoarele high-low dar am mai citit despre ele cum ca s-ar pierde din semnal. Daca procesorul face treaba mai buna atunci asta sa fie Very Happy mersi
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2012 6:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Schimba playerul .Te orientezi sa aiba 3 iesiri preout de 4v
matrixgolo

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2012 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...daca citeai si primul post poate imi dadeai alta idee Shocked
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2012 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce ti-am recomandat eu se pot conecta 2 amplificatoare.
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2012 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca ar fi o problema cu adaptorul high low
matrixgolo

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2012 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi JARRELL cred ca o sa raman la varianta ta . Pare cea mai ieftina si cea mai de calitate..exceptand player 2din nou care sa`mi duca functiile de care am eu nevoie . Mersi
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum