Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

schimbare produs

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
MaTzA

Data înscrierii: 13/Sep/2006
Locație: buc-dristor

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 9:10 pm    Titlul subiectului: schimbare produs Răspunde cu citat (quote)

am comandat o pereche de difuzoare ovale http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/SONY/XS-F6924_/ modelul comandat de mine era XS-F6924 ...mi-au venit XS-f6925... la care design-ul...nu prea imi place...intrebarea mea este...pot sa le dau la schimb...si o diferenta sa iau altceva???
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

6924 sunt model din generatia precedenta, tocmai s-au schimbat si 6925 este acelasi difuzor dar cu alt nume si alta culoare.
Ne recunoastem vina, trebuia sa-ti fi spus din momentul comenzii si site-ul ar fi trebuit sa fie actualizat.
Daca nu-ti plac le putem lua inapoi returnandu-ti contravaloarea lor integral. Daca vrei, pretul lor poate fi socotit pentru un upgrade, poti lua altceva si achiti numai diferenta.
Conditia este insa sa nu le instalezi etc, lasa-le in cutie cum au venit.

Trimite-ne un email cu noua comanda sau cererea de retur.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MaTzA

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok...e bine ca se pot schimba...Smile maine o sa va dau un raspuns
MaTzA

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata...m-am hotatat...o sa le schimb cu astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Ground_Zero/GZTF_20T/ o sa specific in formularul de comanda ca solicit schimbarea produselor...
MaTzA

MesajTrimis: Joi Dec 21, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu spun cu rautate...dar ar trebui sa puneti la fiecare produs un sumn...sau ceva...sa ne dam si noi seama daca le aveti pe stoc sau nu...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum