|
Autor |
Mesaj |
MaTzA

Data înscrierii: 13/Sep/2006 Mesaje: 20 Locație: buc-dristor
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 9:10 pm Titlul subiectului: schimbare produs |
|
|
am comandat o pereche de difuzoare ovale http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/SONY/XS-F6924_/ modelul comandat de mine era XS-F6924 ...mi-au venit XS-f6925... la care design-ul...nu prea imi place...intrebarea mea este...pot sa le dau la schimb...si o diferenta sa iau altceva??? _________________ confectionez incinte...pm me |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
6924 sunt model din generatia precedenta, tocmai s-au schimbat si 6925 este acelasi difuzor dar cu alt nume si alta culoare.
Ne recunoastem vina, trebuia sa-ti fi spus din momentul comenzii si site-ul ar fi trebuit sa fie actualizat.
Daca nu-ti plac le putem lua inapoi returnandu-ti contravaloarea lor integral. Daca vrei, pretul lor poate fi socotit pentru un upgrade, poti lua altceva si achiti numai diferenta.
Conditia este insa sa nu le instalezi etc, lasa-le in cutie cum au venit.
Trimite-ne un email cu noua comanda sau cererea de retur. |
|
Sus |
|
 |
MaTzA

|
Trimis: Lun Dec 18, 2006 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok...e bine ca se pot schimba... maine o sa va dau un raspuns _________________ confectionez incinte...pm me |
|
Sus |
|
 |
MaTzA

|
|
Sus |
|
 |
MaTzA

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
nu spun cu rautate...dar ar trebui sa puneti la fiecare produs un sumn...sau ceva...sa ne dam si noi seama daca le aveti pe stoc sau nu... _________________ confectionez incinte...pm me |
|
Sus |
|
 |
|