| |
| Autor |
Mesaj |
cezzzarica
Data înscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 37
|
Trimis: Dum Mar 01, 2009 10:36 am Titlul subiectului: Schimbare sistem audio de fabrica Peugeot 206 |
|
|
Salut, am un Peugeot 206 in 5 usi, si as vrea sa schimb o parte din sistemul stock.
In primul rand vreau sa pastrez HU, ceea ce vreau sa schimb sunt boxele de pe usile din fata (16,5 cm), cele de pe spate le voi lasa acolo dar le voi deconecta, nu vreau sa pun altele pt ca am inteles ca este cam greu. Ma gandeam sa pun un amplificator pe 4 canale care sa amplifice boxele de pe fata din usi si sa mai adaug 2 boxe ovale pe plafonul de la portbagaj, nu vreau sa pun subwoofer pt ca imi va ocupa o mare parte din portbagaj, cum spunea cineva pe aici ca la 206 fiecare cm este important.
Pt. boxele fata m-am gandit la: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/XTS_216/
pt. boxele care le voi pune pe plafonul de la portbagaj m-am gandit la: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/XTS_693/
iar pt. amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/
Ce credeti despre aceste produse? Vreau sa spun ca nu prea ma pricep mai deloc pe partea audio, oricum iese din discutie subwooferul...
Daca imi puteti recomanda voi altceva mai bun cam la acelasi pret...sunt deschis la sugestii.
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai asta e ca pe spate nu am boxe am doar in usile din spate boxe de 13 si vroiam sa renunt la ele si sa pun in plafonul de la portbagaj 2 boxe ovale
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai de ce vrei sa renunti la cele din spate?....ce au?....iar daca pe fata iti pui sistem si il amplifici tu oricum nu vei auzi boxele din spate.
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Boxele din usile din spate sunt mai mici (de 13cm) si una din ele s-a spart, si daca tot m-am hotarat sa le schimb, le schimb pe cele de pe fata care sunt de 16,5cm si le amplific cu un amplificator ca nu vreau sa schimb HU-ul original care mi se pare ca scoate 4x15w, ar arata aiurea bordul daca il schimb, si nici subwoofer nu vreau sa pun ca imi va ocupa tot portbagajul ca este mic...iar daca as pune 2 boxe ovale pe plafonul de la portbagaj sigur vor dar mai mult bass decat cele din usile spate de 13 cm, de asta vreau sa renunt la cele de 13 in favoarea celor 2 ovale. Si de aia vreau si amplificator pe 4 canale sa amplific si boxele din fata si cele din spate.
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai atunci eu zic sa ramai pe statie RX 44 de la Magnat, si sa mergi pe boxele fata ce ti-am scris mai sus...iar cele ovale cand vei mai aduna ceva banutzi. Mai bine pui ceva boxe de calitate pe fata decat sa iti iei ceva mai naspa si pe fata si pe spate in bugetul tau de 900 si sa fi dezamagit de sunet.
Acum mai vezi ce iti vor mai recomanda si altii.
P.S: nu uita ca te mai costa putin si instalarea.
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca asa voi face pana la urma...niste boxe ovale de 120 - 125 W rms ce imi poti recomanda? Ca daca tot iau amplificatorul ala sa il folosesc cat de cat aproape de maxim.
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Mar 04, 2009 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu iti sugerez sa insonorizezi bine usile fata, pui un sistem de 16 cm care coboara relativ bine si o sa fi mai multumit decat de niste boxe ovale. daca esti putin atent la usa si insonorizezi bine o sa ai bass foarte frumos
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
Trimis: Joi Mar 05, 2009 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Deci pana la urma o sa iau amplificatorul Magnat RX44 care zice ca are puterea 4x125 W, dar ce boxe sa iau pe fata, ca ce mi-ati recomandat pana acum vad ca au 50-80 W, daca tot iau amplificatorul ala nu credeti ca ar fi bine sa iau si niste boxe mai puternice pe fata si pe viitor sa mai iau si 2 boxe pe spate tot asa puternice, ma gandeam la ceva de 120W RMS daca tot are putere amplificatorul...ce ziceti?
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Mar 05, 2009 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
la recomandat difuzoare nu ma bag ca nu am experienta dar un trebuie sa te orientezi dupa cati wati au, ca nu numa aia conteaza, mai ai sensibilitatea care e importanta mai bine difuzoare mai sensibile sa nu mergi cu amplifu catre maxim
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Joi Mar 05, 2009 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pai gandeste-te cum se aude doar cu playeru la puterea maxima de tare(lasand la o parte distorsiunile) si atunci gandeste-te cum se aud 80 W fata de cei max 18 w cat are playeru. Si ii mai bine sa fie amplifu putin mai tare decat boxele sa mai aiba si el ceva rezerva de putere.
|
|
| Sus |
|
 |
cezzzarica
|
Trimis: Vin Mar 06, 2009 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| Deci raman la Amplficator RX44 de la Magnat, si ce boxe sa iau in aproximativ 700 RON ( 2 boxe de 16,5 cm si 2 boxe ovale pe spate) ?
|
|
| Sus |
|
 |
|