| |
| Autor |
Mesaj |
ct92mnk
Data înscrierii: 20/Noi/2014 Mesaje: 1 Locație: Mangalia
|
Trimis: Joi Noi 20, 2014 11:13 pm Titlul subiectului: Schimbare sistem audio ford mondeo mk3 |
|
|
Salut. Detin un ford mondeo mk3 din 2005 . Am schimbat playerul original forrd 6000cd .cu un alpine cde 180r . Am montat un amplificator inphase ipa 1001. Si un subwoofer jbl gt5-12 ... si as dori sa schimb si boxele din interior .. din cate am inteles sunt ovale 5"-7" si sper sa nu ma insel.. precizez ca sunt dezamagit de boxele originale as dori un plus ..ce boxe imi recomandati ... trebuie si amplificate ? nu ma pricep in domeniu tocmai daia va cer un sfat .. ca ma gandesc ca, daca pun niste boxe de 50w rms ..si playerul duce undeva la 20-25 rms ..tot urat se vor auzi.. multumesc ..Stima |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|