|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ucosmin
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 2
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 3:03 am Titlul subiectului: |
|
|
5800 se mai gaseste la alarm service 96, dar sunt niste scarbe de oameni, nu ai vrea sa-i cunosti..
in suma asta, eu zic ca merita si un amplificator, dar discutam la urma
2 perechi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/
montezi casul si boxele...iar cand te saturi de volum, cumperi dracia asta: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA41/ cu care poti face multe chestii interesante, cum ar fi:
amplificarea fiecarui sistem cu 70W dls, sau
amplificarea separata a midbasilor fata de inalte..unde te vei juca tu cu ce frecvente sa intre si cum sa nu stai la cheremul filtrelor pasive ale sistemelor, de care sigur nu te vei plange, dar sa stii ca exista si posibilitatea asta. dedicata mai mult audiofililor. |
|
| Sus |
|
 |
ucosmin
Data înscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iun 02, 2007 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Multumesc pentru sfaturi. M-am uitat la dif-urile recomandate de tine si am vazut ca pto reproduce frecvente de la 60Hz in sus, pe cand cele de la Pioneer ajung si la 30Hz. As prefera niste sisteme care pot reproduce un spectru mai larg de frecvente. Sper ca la Pioneer 30Hz sa fie 30Hz. Daca analizez dupa datele tehnice oferite de producatori cele de la Pioneer mi-ar surade cel mai mult, cu toate ca DLS si Focal sunt foarte laudate pe acest forum.
Astept in continuare sfaturi si pareri.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca te incanta doar acea frecventa, poti merge si pe magnat....  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|