|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vs
Data înscrierii: 29/Aug/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 2:00 pm Titlul subiectului: schimbare |
|
|
Salut!
Am un Renault Clio Symbol pe care am montat de curand un HU Pioneer DEH6800 cu difuzoare JBL din seria GTO pe 4 ohmi (526 pe fata si 936 pe spate) de care nu sunt multumit (de difuzoare nu sunt multumit). Vreau sa le schimb si aici intervin intrebarile mele; pe fata vreau sa pun DLS R6A sau MS6 amplificate, pe care ma sfatuiesti sa le folosesc? iar pe spate unele coaxiale dar pe care sa nu le amplific pt ca vreau sa iau si un subwoofer cat mai curand posibil, ce ma sfatuiesti sa folosesc pe spate(1269, 269 sau 960???)? Am optat pt DLS pt ca au cele mai bune referinte de la mai toti cunoscutii mei, dar daca stii tu alte difuzoare mai bune pe la aceiasi bani sunt deschis oricarei variante, numai sa se auda "puternic"! Merci!!! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca vrei sa pui sub portbagaj nu mai are rost sa dai banii pe coaxialele de pe spate ca vor fi acoperite de bas...mai bine iei un sub de banii aia |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Recomandarea noastra este urmatoarea:
FATA - orice ai alege intre R6A si MS6A nu gresesti. Totusi, desi personal am avut in decursul timpului cam tot ce se poate de la DLS, mai putin B-uri, daca este sa ignor preferatele mele Iridium 8.2, intre cele 2 variante propuse de tine iti sugerez sa mergi pe MS.
SPATE - intre cele trei variante propuse alegerea ideala ar fi 269. 1269 poate fi, cei drept foarte rar, facut sa distorsioneze de anumite amplificari, iar 960 deja este un difuzor pe care nu il poti exploata la maximul fara a-l amplifica cu o statie separata. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|