|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
casy
Data înscrierii: 02/Feb/2011 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |
casy
|
Trimis: Lun Iun 20, 2011 4:27 pm Titlul subiectului: schitza??? |
|
|
adica fara rusine ca la incepatori sa spuneti firul ala e pt asa ala pt asa.....
 |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iun 21, 2011 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cat ma duce capul am facut niste presupuneri...
Firul Rosu-Albastru +12v
Firul Maro (gros) masa
Firul Alb (subtire) remote (cred...)
Randul de sus cred ca se semnalul de intrare, Maro e minus, restul sunt semnale
Randul de jos, iesirile. Firele care au culori in combinatie cu Maro sunt minus. In rest, culorile corespund (din ce vad) cu randul de sus. Aceeasi culoare = acelasi canal.
Mare grija cand incerci, ma mai gandesc cum poti testa mai departe daca alimentarea e ok. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
casy
|
Trimis: Joi Iun 23, 2011 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | Cat ma duce capul am facut niste presupuneri...
Firul Rosu-Albastru +12v
Firul Maro (gros) masa
Firul Alb (subtire) remote (cred...)
Randul de sus cred ca se semnalul de intrare, Maro e minus, restul sunt semnale
Randul de jos, iesirile. Firele care au culori in combinatie cu Maro sunt minus. In rest, culorile corespund (din ce vad) cu randul de sus. Aceeasi culoare = acelasi canal.
Mare grija cand incerci, ma mai gandesc cum poti testa mai departe daca alimentarea e ok. |
multzam fain o sa incerc si pe urma o sa revin sa iti spun daca a scos fum sau nu mersi inca odata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|