Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

scirocco '83

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
sasu

Data înscrierii: 30/Apr/2010
Locație: BRASOV

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: scirocco '83 Răspunde cu citat (quote)

salut,sunt mai nou pe forum si ma gandeam sa.mi prezint si eu sistemul. masina la inceput nu avea absolut nimic deci a urmat achizitionarea a hu ALPINE 9870R culoare verde la butoane pentru a se asorta cu bordul, difuzoare fata no name pa 13",twetere no name,amplificator fata koan v6 2x40W LA 4ohmi, cabluri de awg 7 (10mm). difuzoare spate ground zero gzif 6904 prinse pe placa de 20mm.
urmeaza schimbarea componentelor fata,amplificare difuzoare spate, soobwoofer cobalt 30cm(e pe drum),cablu awg0 pt spate.
acum am si eu o intrebare:incinta de la subwoofer sa fie seald sau vented? ce ziceti?

ground zero.jpg
 Description:
 Filesize:  268.9 KB
 Viewed:  405 Time(s)

ground zero.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010
Locație: Bailesti

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as zice vented, dar grija la pozitionarea tubului de bass reflex ... parerea mea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum