|
Autor |
Mesaj |
yoyo_rally
Data înscrierii: 01/Feb/2013 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Feb 01, 2013 1:52 pm Titlul subiectului: Se aude acceleratia in difuzoare, care ar putea fi problema |
|
|
Vara anului trecut am montat pe masina un subwoofer,amplificator si un condesator
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/STX/KICK_ASS_Bass_Pack/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Juice/JW2D/
Toate bune pana in momentul in care statia a crapat. Am trimis-o la garantie,acum .. de cand au reparat-o, in boxe mi se aude acceleratia. Inainte nu aveam problema asta. Am verificat toate cablurile, toate conexiunile ... nimic, totul pare sa fie ok, am incercat sa schimb cablul de semnal audio ce vine din casetofon la amplificator... degeaba,la fel. Cablul de alimentare nu sta aproape de cablul de semnal. Nu stiu ce sa ii fac si vroiam sa intreb daca un filtru de deparazitare auto ar ajuta ? Sau ... altceva,astept opinii |
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Sâm Feb 02, 2013 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut si eu problema asta dar la mine sa rezolvat usor cu o pereche de RCA-uri mai bune, dar totusi poti sa incerci si un "filtru de paraziti" ca e ieftin |
|
Sus |
|
 |
yoyo_rally
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 4:30 am Titlul subiectului: |
|
|
am incercat,am inlocuit toate cablurile, si oricum inainte sa vina din garantie a mers ok cu cablurile astea. Am intrebat pe cineva si mi-a zis ca cel mai probabil e din statie. O sa incerc si cu un filtru de deparazitare,am vazut ca sunt ieftine,desi cel mai probabil o sa trebuiasca sa o trimit iar la service. |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
presupun ca playerul e un pioneer sau alpine.Daca e asa incearca alt player si o sa ai o mica surpriza.Posibil sa se fi ars protectia rca-urilor,se rezolva pe garantie sau costuri mici la service-ul atorizat.Succes
LE:scuze,acum am vazut ca statia amplifica doar subwooferul,daca aveai boxele amplificate de o statie era alta treaba,asa raman doar paraziti sau probleme cu alimentarea. |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
salut
daca vrei iti ofer eu un filtru de curent pt mp3 player + un filtru de sunet pt amplificator
teoretic astea ar trebui sa te scape de orice problema, spun teoretic pt ca daca problema nu este din instalatiea electrica nu prea sunt utile aceste filtre |
|
Sus |
|
 |
yoyo_rally
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
leone a scris: | presupun ca playerul e un pioneer sau alpine.Daca e asa incearca alt player si o sa ai o mica surpriza.Posibil sa se fi ars protectia rca-urilor,se rezolva pe garantie sau costuri mici la service-ul atorizat.Succes
LE:scuze,acum am vazut ca statia amplifica doar subwooferul,daca aveai boxele amplificate de o statie era alta treaba,asa raman doar paraziti sau probleme cu alimentarea. |
Pioneer. O sa incerc si cu un alt player. Credeam ca Pioneer e o marca destul de buna. Ce player ai recomanda? ms pt. sfat |
|
Sus |
|
 |
yoyo_rally
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
alexandru.antrax a scris: | salut
daca vrei iti ofer eu un filtru de curent pt mp3 player + un filtru de sunet pt amplificator
teoretic astea ar trebui sa te scape de orice problema, spun teoretic pt ca daca problema nu este din instalatiea electrica nu prea sunt utile aceste filtre |
Azi o sa incerc cu un alt mp3-player sa vad daca player-ul e de vina. Sa vad azi ce si cum si o sa te anunt. ms |
|
Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Feb 03, 2013 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
yoyo_rally a scris: | Credeam ca Pioneer e o marca destul de buna. |
si cine a zis ca nu e?  _________________ Beware tha Dogg |
|
Sus |
|
 |
yoyo_rally
|
Trimis: Lun Feb 04, 2013 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
doggovy a scris: | yoyo_rally a scris: | Credeam ca Pioneer e o marca destul de buna. |
si cine a zis ca nu e?  |
pai din moment ce m-ai intrebat daca am alpine sau pioneer m-am gandit ca stii despre ele ca sunt proaste .. ma rog , nustiu . Dar oricum,ai avut dreptate ... din mp3-ul meu era,am incercat astazi cu altul si nu se mai aude bazaitul acela. |
|
Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
Data înscrierii: 16/Noi/2012 Mesaje: 111 Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 1:31 am Titlul subiectului: Da.... !!! |
|
|
Aceasi problema o am si eu !!!
Si surpriza, tot Pioneer am
Care este cauza si cum se poate remedia, daca se mai poate remedia...!!!?
Pana azi doar se auzea un fasait cand acceleram, dar azi in timp ce unblam la Subwoofer sa auzit un sunet ciudat in dif subwooferului...!!!
Tot asa, am unblat la cabluru, mufe etc si nik, tot asa se aude dar mult mai tare de data asta, chiar insuportabil !!!
Cand dau drumul la avari sa-u pun contactul boxele fata pocnesc de parca sa-r rupe membranele...
Care este cauza ? |
|
Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 9:15 am Titlul subiectului: |
|
|
cauza este ca aveti conexiunea de masa proasta iar amplificatorul isi inchide circuitul prin masa rca-urilor, deci a-l playerului, fenomenul se numeste bucla de masa (ground loop) |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Schimba RCa-urile.
Verifica masa de la amplificator
nu monta cablurile de semnal pe traseul pe unde sunt cele de alimentare _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
Data înscrierii: 16/Noi/2012 Mesaje: 111 Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 12:24 pm Titlul subiectului: Baieti ... ! |
|
|
Am facut urmatoarele 'conbinati'
Am tras masa separata de la baterie, am verificat masa de la amplificatoare, Masa de la Subwoofer este de surubul de la centura, de la amplificatorul 4x este legata in spate de un perete de tabla, data gaura in tabla si prinsa cu surub. Si nimic tot asa face, Rceaurile sun noi Home made !!!
In scbimb am descoperit o alta problema, bordul se restrteaza de fiecare data cand pun contactul si limba de la turometru are tendinte de urcare.. Stie cineva unde sa ma uit sa-u ce probleme are ??? |
|
Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca sa iei masele amplificatoarelor din acelasi loc!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Vin Aug 09, 2013 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspunsu e foarte simplu .. asa am patit eu acum vreo 2 saptamani. Mi se reseta playerul tot timpul indicatoarele din bord o luau razna.
Problema cu resetatul si acele din bord care o iau razna este ca sistemult este prea puternic pt bateria ta iar cablul ce face masa cu caroseria masinii este subtirel si sa oxidat si de accea o ia razna toata masina ....
Dute si schimba cablul cu unu mai gros si pune bateria cel putin 48 ore pe redresor ca nu mai ai amperaj destul
Bft |
|
Sus |
|
 |
|