| |
| Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 1:08 am Titlul subiectului: se aude mai tare fara filtru |
|
|
hello! mi-am achizitionat un sistem pe 16,5 cm de la Hertz, mai exact DSK 165, iar tweeterul se aude mult mai tare fara filtru (si mai clar). e obligatoriu sa folosesc filtrul?! risc sa stric tweeterul daca nu-l pun?!
boxele-s legate direct pe un Pioneer 30 MP. wooferul e normal sa distorsioneze la un vol 47 din 64 cu EQ pus pe Powerful si fara Loudness? daca activez HPF pe la 100 pot urca destul de mult cu volumul. sa inteleg ca boxele nu pot/nu-s concepute sa scoata bass cat de cat mai puternic? sau? poate am asteptari prea mari !
Thx!!! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
sa o luam pe rand....
e normal sa se auda mai incet cu filtru pasiv,din cauza bobinei/bobinelor pe care le contine,bobine care au si ele o oarecare rezistenta ohmica.
filtrul tre pus ca altfel o sa arzi tw si nu se ofera garantie pt asa ceva.
pentru bas cum scrie la carte tre woofer. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca se aude neclar de la un anumit volum e din vina player-ului care trece in partea de amplificare distorsionata. Difurile sunt f bune, chiar as putea zice ca merg mai bine pe statie avand 80 W rms (160 W max).
Filtrul acela trebuie pus pentu ca intradevar arzi tweeter-ele.
Si da asemenea difuzoare (de diametru mic ma refer) nu au cum sa reproduca frecvnte mai joase de 80Hz fara sa zboare pana in orbita.
P.S. Difuzoarele sunt super. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc pt raspunsuri!!! le-am montat azi si-s foarte multumit! se aud zuper!! se aud tare, la un vol 45 din 64 nu-i placut sa asculti... deranjeaza la ureche. cel putin pe mine  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Era de asteptat sa te supere, ntra player-ul in zona cu distorsiuni si se aude naspa. De auzit tare se aude ca au sensibilitate 93 db, "foarte tare frate". Am zis si o mai zic: se merita o statie de 2x50W pe canal (daca ai si pe spate mai slabe pe alea le lasi din HU).
Daca se aude prea tare lasa ca o sa te obinuiesti cu timpul si o sa vrei mai mult, mai mult, pana se aude din partea cealalta a orasului ca vii tu cu masina. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | | Daca se aude prea tare lasa ca o sa te obinuiesti cu timpul si o sa vrei mai mult, mai mult, pana se aude din partea cealalta a orasului ca vii tu cu masina. |
total de acord...o sa iti doresti din ce in ce mai multa presiune in timpane.... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|