Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Se aude Prost !!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ZaOan

Data înscrierii: 16/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Se aude Prost !!! Răspunde cu citat (quote)

Salut !
Am un Hu : Pioneer 2820MP , in spate Pioneer TS-G1349 si in fata niste Xplode de 17 intr-un peugeot 206 si se aude prost.Nu este pic de bass si mor repede la volum. Nu stiu cu ce masina sa compar.. dar am mers recent intr-un logan cu boxe originale si se aude mai bine .Unde sa fie buba? polaritatea e buna
Multumesc pentru orice parere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi sa nu fi pus difuzoare antifazat ca isi anuleazza basu reciproc.Verifica polaritatile difurilor inca o data !

P.S poti sa iti tragi un sub si un amplif si atunci nu mai ai probleme...
Sus
ZaOan

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc foarte mult .Doar ce am postat si am si primit un raspuns. Deci spui ca daca pun un sub si o statie si le las asa e ok? Sincer speram sa fie asta o solutie . Salut si numai bine.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de difurile tale nu stiu ce sa spun ca nu le-am auzit la treaba...poate nu sunt pe masura pretentiilor tale...
daca partea de medii-inalte suna bine si lipseste doar basu atunci un woofer e solutia cea mai buna din punctul meu de vedere...desi mai necesita cativa banutzi,dar o sa vezi o mare diferenta...
nici un difuzor(sistem sau coaxial) nu este capabil sa faca ceea ce face un woofer bine amplificat.
Sus
ZaOan

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am montat azi niste ovale , vechi dar dau binisor TS-6969 4 cai .Se pare ca pur si simplu atat puteau boxele vechi ..nu aveau putere.Nu stiu cum in masinile cu sonorizare stock acele boxe de 15 sau 20 w "no name" dau asa bine si astea aftermarket de 30 sau 35 nu misca deloc. Am probat si un SUB !! Intradevar e game over cu el
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai multe difuri stock nu sunt chiar no name....pot sa fie chiar marci cunoscute ca blaupunkt de exemplu...mai e si nokia are nu are inca un nume in ceea ce priveste zona asta de audio,dar suna binisor...

Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Smile
Sus
Samsung

Data înscrierii: 15/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 8:04 am    Titlul subiectului: "no name" Răspunde cu citat (quote)

Audi A4 RS vine din fabrica cu boxe Herman Cardon !
deci nu is chiar "no name" dupa cum sa mai zis multe din ele is Nokia , Blaupunkt , Sony altele , depinde de extrasele care si le alege clientu !
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Sep 17, 2006 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau de firma de automobile cu cine a facut un contract sa-i zicem prin care le livreaza partea audio.
Sus
ZaOan

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca aveam eu Rs4.... Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum