|
Autor |
Mesaj |
ZaOan
Data înscrierii: 16/Sep/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 11:34 am Titlul subiectului: Se aude Prost !!! |
|
|
Salut !
Am un Hu : Pioneer 2820MP , in spate Pioneer TS-G1349 si in fata niste Xplode de 17 intr-un peugeot 206 si se aude prost.Nu este pic de bass si mor repede la volum. Nu stiu cu ce masina sa compar.. dar am mers recent intr-un logan cu boxe originale si se aude mai bine .Unde sa fie buba? polaritatea e buna
Multumesc pentru orice parere |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
vezi sa nu fi pus difuzoare antifazat ca isi anuleazza basu reciproc.Verifica polaritatile difurilor inca o data !
P.S poti sa iti tragi un sub si un amplif si atunci nu mai ai probleme... |
|
Sus |
|
 |
ZaOan
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc foarte mult .Doar ce am postat si am si primit un raspuns. Deci spui ca daca pun un sub si o statie si le las asa e ok? Sincer speram sa fie asta o solutie . Salut si numai bine. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai de difurile tale nu stiu ce sa spun ca nu le-am auzit la treaba...poate nu sunt pe masura pretentiilor tale...
daca partea de medii-inalte suna bine si lipseste doar basu atunci un woofer e solutia cea mai buna din punctul meu de vedere...desi mai necesita cativa banutzi,dar o sa vezi o mare diferenta...
nici un difuzor(sistem sau coaxial) nu este capabil sa faca ceea ce face un woofer bine amplificat. |
|
Sus |
|
 |
ZaOan
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am montat azi niste ovale , vechi dar dau binisor TS-6969 4 cai .Se pare ca pur si simplu atat puteau boxele vechi ..nu aveau putere.Nu stiu cum in masinile cu sonorizare stock acele boxe de 15 sau 20 w "no name" dau asa bine si astea aftermarket de 30 sau 35 nu misca deloc. Am probat si un SUB !! Intradevar e game over cu el |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai multe difuri stock nu sunt chiar no name....pot sa fie chiar marci cunoscute ca blaupunkt de exemplu...mai e si nokia are nu are inca un nume in ceea ce priveste zona asta de audio,dar suna binisor...
Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema.  |
|
Sus |
|
 |
Samsung
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 27
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 8:04 am Titlul subiectului: "no name" |
|
|
Audi A4 RS vine din fabrica cu boxe Herman Cardon !
deci nu is chiar "no name" dupa cum sa mai zis multe din ele is Nokia , Blaupunkt , Sony altele , depinde de extrasele care si le alege clientu ! |
|
Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Sau de firma de automobile cu cine a facut un contract sa-i zicem prin care le livreaza partea audio. |
|
Sus |
|
 |
ZaOan
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca aveam eu Rs4....  |
|