Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SE AUDE ZGOMOTUL DE MOTOR IN SISTEMUL DE BOXE!!!! AJUTOR!!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 5:39 pm    Titlul subiectului: SE AUDE ZGOMOTUL DE MOTOR IN SISTEMUL DE BOXE!!!! AJUTOR!! Răspunde cu citat (quote)

CUM REZoLV PROBLEMA?

cand motorul e oprit se aude impecabil cand dau cheie incepe un bazait si distors...cum rezolv roblema asta?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baricalu

Data înscrierii: 24/Iul/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e un condensator! nu e problema mare! mergi la un electrician cel mai bine!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vb cu cineva si a zis ca are pe stok la magazin cu 39 roni ceva filtru anti paraziti deastia Razz ma du sa vad care e sfaraiala

ms mult

Stima

baricalu

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca inainte se auzea bine, inseamna ca ceva s-a stricat! iar acel ceva e un condensator!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doar cu motorul oprit se aude bine
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu merge nici cu filtru de paraziti, elimina putin din ei parca dar tot face si inca destul de tare.

am cablu pe minus de 20mm2 1 metru are, e prins de un surub de sub bancheta spate si direct pe caroserie, e si aurit la capat. am un pioneer deh-55-bt , am avut woofer pe el acum un an si nu am avut probleme cu el.

baricalu

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta un electrician care se pricepe la instalatii audio sau statii emisie-receptie (taxi de exemplu)! e un condensator sau releu din cauza caruia ai acest zgomot! nu e mare lucru dar nu stiu sa-ti spun exact care e!
sigur nu e din player, este de la instalatia masinii!!!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2012 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa o sa fac maine.

o sa postez aici dupa ce merg la electrician Wink

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/sq-distrus-de-paraziti-sunet-alternator-in-boxe-rezolvare-t13934,highlight,paraziti.html
http://www.be-loud.ro/forum/bazaie-boxele-dupa-acceleratie-t7011,highlight,paraziti.html
Mai mult ca sigur ai sa gasesti rezolvarea la problema ta in link-urile de mai sus!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am reusit cu nicio varianta dar am fost la electrician si a spus ca posibil sa se fi dus nu stiu ce piesa in HU dar nu e o problema si atunci statia sa intoarca masa prin RCA.
va mai anunt ce si cum...

Stima

leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai in alt post ziceai ca ai incercat si cu alte playere si tot asa facea deci problema nu e de la player.Si eu ma gandeam ca e protectia de la RCA-ul pleyerului arsa,am patit-o si eu.La Pioneer,daca conectezi sau deconectezi mufele rca in player in timp ce acesta functioneaza,se arde.Eu am rezolvat treaba la un 5900MP pe garantie.
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am deconectat niciodata rac-urile in timp ce functiona playerul. la 17:00 ma duc la electrician, a zis ca e ceva din player. va anunt ce a facut
spl

Data înscrierii: 01/Aug/2012

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2012 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumva ai reusit sa arzi bufferele de iesire la rca-uri, am facut si eu asta din neatentie de mai multe ori la mai multe hu-uri, faza e ca si cu astea arse sunetul ca si calitate nu are de suferit deloc , ele au rolul de adaptare de impedanta fata de amplificator si de a scoate orice interferenta, si odata arse sunt doua variante de a face treaba sa fie ok
1 te duci la un electronist! , nu electrician... sa iti schimbe acele doua bufere care sunt destul de greu de procurat, cei din farnell.ro te pot ajuta totusi la un pret cam maricel dar macar le gasesti la ei
2. legi un strap (sarma) intre masa de iesire a rca-urilor si masa generala a masinii, in felul asta ecranezi firele de semnal pana la amplificator cu singurul inconvenient ca la unele modele o sa auzi un mic "bac" atunci cand schimbi posturile si melodiile.
Succes!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2012 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult Very Happy
dorutudj

Data înscrierii: 21/Aug/2012
Locație: Valea Lupului, jud. Iasi

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2012 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut si eu aceeasi problema si era din cauza diodelor de la alternator care au fost inlocuite si problema s-a rezolvat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum