Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Se poate monta un dvd player Kenwood DNX7200 pe o Vectra C ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
supapa

Data înscrierii: 22/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Se poate monta un dvd player Kenwood DNX7200 pe o Vectra C ? Răspunde cu citat (quote)

Salutare in primul rand, am un opel vectra c fabricatie 2006 as avea cateva intrebari si rog cunoscatorii daca ma pot ajuta cu cateva raspunsuri:
1. daca montez aparatul in locul celui original mai pot accesa funciile de Bord Computer?? (deoarece butonul de bord computer este montat in grila aparatului original cat si pe volan)
2. din cate am discutat cu unul din mecanicii de la opel dibas mi sa spus ca daca montez un alt aparat audio pe masina voi avea erori de citire ecu (nu vad legatura... dar in sfarsit), sau poate s-a referit la altceva si eu nu am inteles?? need help
3. functiile de volum cat si celelalte functii de pe volan legate de cd player-ul original le voi putea utiliza si la acest aparat?
Rog daca se poate sa ma ajutati pentru ca tot am incercat sa vorbesc cu mecanicii de la opel dibas si cum era de asteptat nimeni nu are timp de discutii iar cei de la programari nu stiu nimic si cum asta nu e tot nu pot sa ma duc in alta parte pentru ca pierd garantia masinii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Sep 23, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

di-bas este unul din cele mai slabe service-uri opel, si culmea, foarte scump. mi-au scos peri albi 3 ani de zile, insa dupa ce a expirat garantia am apelat la radacini... baieti mai pregatiti, preturi mai mici.
erori la ecu??? si marmota?
pierzi garantia? ia discuta cu cineva de la OPC, revizuieste ce ai semnat la di-bas la cumpararea masinii si apoi vezi cum e cu garantia asta.

supapa

Data înscrierii: 22/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 3:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
di-bas este unul din cele mai slabe service-uri opel, si culmea, foarte scump. mi-au scos peri albi 3 ani de zile, insa dupa ce a expirat garantia am apelat la radacini... baieti mai pregatiti, preturi mai mici.
erori la ecu??? si marmota?
pierzi garantia? ia discuta cu cineva de la OPC, revizuieste ce ai semnat la di-bas la cumpararea masinii si apoi vezi cum e cu garantia asta.

Se pare ca deviez de la subiect dar pana in momentul de fata nu pot sa ma plang de opel dibass vis-a-vis de garantie, spre exemplu mi-au schimbat fara nici un fel de probleme ambele faruri (care s-au crapat asa din senin), motorasul de la spalatorul de faruri cat si galeria de admisie( swirll valve) iar in legatura cu pregatirea profesionala a personalului nu pot sa spun decat ca lasa de dorit exceptand 2,3 mecanici care am lucrat cu ei si stiu ce pot(am fost mecanic 5 ani de zile)

Chiar nimeni nu a montat un alt cd/mp3 sau dvd player pe vectra c in locul celui original???
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum