Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

se poate..?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
solarstone

Data înscrierii: 28/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: se poate..? Răspunde cu citat (quote)

salutare all.
sunt nou pe aici si as vrea sa ma lamuriti si pe mine ce sa fac.
Am o oltena club 12 trs dotata cu difuzoare fata de 30 W si as vrea sa le conectez la un amplificator auto (maxim 300 ron). Am vazut un amplificator
BLAUPUNKT GTA 275 si unul Blaupunkt GTA 2 MK II. NU prea ma pricep la electr. ,se poate conecta un amplif. GTA 275/GTA2 mk II cu boxe d 30 w? ce config. amplif-boxe imi recomandati?
Ca player vreau sa fol un Mp3 player. Mp3 playerul l'am testat p un sist 5.1 si s aude beton.
Multumesc ! Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 5:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BLAUPUNKT GTA 275 este foarte bun, deoarece are si aux in, adica cu un cablu jack-jack ai legat mp3-ul direct la amplificator, dar poti cumpara si unul mai ieftin ca doar nu ai ce face cu 75 w pe boxe de 30w !!

eventual unul de la bursa

in 320 ron iti iei player de masina, dar cred ca ti-e frica sa nu o sparga Very Happy totusi are fata detasabila si ai si radio:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-S22/
Sus
solarstone

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
BLAUPUNKT GTA 275 este foarte bun, deoarece are si aux in, adica cu un cablu jack-jack ai legat mp3-ul direct la amplificator, dar poti cumpara si unul mai ieftin ca doar nu ai ce face cu 75 w pe boxe de 30w !!

eventual unul de la bursa

in 320 ron iti iei player de masina, dar cred ca ti-e frica sa nu o sparga Very Happy totusi are fata detasabila si ai si radio:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-S22/

Multumesc ptr raspuns ! Wink
Pentru ca pe mp3 player (1 gb) am si radio, ma gandesc sa nu-mi iau un radio-cd, ci mai bine niste boxe de 70 sau 60 W.
Ce difuzoare imi recomanzi ptr Gta 275? Vreau claritate intai de toate. Exclamation
Multumesc !
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 7:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai depinde ce iti intra tie mai bine in usi, de 13 de 16cm. oricum poti sa mergi linistit pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_652.7I/

iti le recomand sa fie in 2ohm, deoarece multe mp3-uri portabile nu au suficienta putere sa alimenteze un amplificator, dar dc boxele sunt de 75w si ampliful va scoate 105w in 2 ohm, este ca o rezerva de putere din partea amplificatorului si este bine venita.
o poti monta sub scaun, ca sa nu ai nevoie de jack-uri lungi, gasesti la metro jack-jack de 1,5m la 5 lei.
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, am modificat. Rolling Eyes
E o statie care ti-ar folosi pe bursa... Wink

Ultima modificare efectuată de către [g] la Lun Ian 29, 2007 12:49 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[g] vezi ca exista bursa car audio ! Wink
Sus
solarstone

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
pai depinde ce iti intra tie mai bine in usi, de 13 de 16cm. oricum poti sa mergi linistit pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_652.7I/

iti le recomand sa fie in 2ohm, deoarece multe mp3-uri portabile nu au suficienta putere sa alimenteze un amplificator, dar dc boxele sunt de 75w si ampliful va scoate 105w in 2 ohm, este ca o rezerva de putere din partea amplificatorului si este bine venita.
o poti monta sub scaun, ca sa nu ai nevoie de jack-uri lungi, gasesti la metro jack-jack de 1,5m la 5 lei.

Supermeseriash ! BLAUPUNKT GTA 275+ difurile alea infinity de care zici (pe oltena am dif 30W de 16" si intra la fix infinity!).In viitor vreau sa le transfer pe o Fabia hatchback.
Multzam ptr Sfaturi !
Ar mai fi o problema :am cautat prin orash gta 275 si nu am gasit iar aici nu cred ca mai e pe stoc..sa dau un mail.Daca nu gasesc aici, as lua Gta 2.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum