Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

se vinde amp,subwoofer.cond--1200w dragster

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
tiberiu f
Pasionat

Data înscrierii: 12/Aug/2008
Locație: ARAD

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 8:51 am    Titlul subiectului: se vinde amp,subwoofer.cond--1200w dragster Răspunde cu citat (quote)

buna tuturor....
se vinde urmatoarea configuratie:
-amplificator
-dragster 2x360w 4ohmi
2x600w 2ohmi
1x1200w 4ohmi

-subwoofer cu doaua difuzoare Dragster 2x400w
-condensator 1farat

produsele se vind impreuna!

pret 350euro

tel-0748427322

mentionez ca sculele sint a le unui prieten care nu are acces la net deci folositi numarul de telefon pentru detalii si negocieri...

Ultima modificare efectuată de către tiberiu f la Dum Mai 15, 2011 1:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acu vreo 2-3 luni am vb cu prietenul tau sa cumpar sculele astea..negociasem la 9-10 mil...era vorba k mi le trimite..da a cam uitat sa mi le trimita..dupa o sapt il sun iarasi si am vorbit cu sotia (Elena parca.. oliniuc22@yahoo.com) el plecand in asutria daca mai tin minte bine..din pacate tot neserioasa si ea..a zis ca le-a pus si eu tot le-am asteptat..
SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 6:45 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Oameni in ziua de azi nu prezinta nici o garantie acum daca tiberiu le-a pus la bursa ar trebui sa vorbeasca cu prietenu respectiv ca ar avea mai multe sanse sa le de-a separat
tiberiu f
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2011 8:42 am    Titlul subiectului: .. Răspunde cu citat (quote)

salut!
ADRIAN-- nu stiu ca ai avut negocieri cu el,sau ca ti-a promis ceva , pe mine m-a rugat sa pe postez pentru ca nu are net....
daca te-a incurcat cumva imi cer scuze de neplaceri....

SERGYU--eu i-am explicat omului ca nu prea are sanse sa le dea pe toate impreuna....
e alegerea lui...
poate in timp se va razgindi....

tiberiu f
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 22, 2011 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up.........
costin666

Data înscrierii: 22/Apr/2011

MesajTrimis: Lun Mai 23, 2011 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Piesele sunt in arad? Eu as fi interesat dar sunt in Buc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tiberiu f
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 23, 2011 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

produsele sint in ARAD
PENTRU DETALII LEGATE DE TRANSPORT ,NEGOCIERI,SI ORICE ALTE INTREBARI VA ROG SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON DIN PRIMUL POST...

SCULELE SINT AL UNUI PRIETEN..

MULTUMESC!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum