|
|
|
Autor |
Mesaj |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Iun 05, 2010 12:11 pm Titlul subiectului: se vinde spl dynamics v series d2 |
|
|
se vinde subwoofer spl dynamics 3de 12" v series d2 in incinta bassreflex , folosit extrem de putin , poze si mai multe detalii pe id meu de mess .
pret fix 600 de lei , trimit oriunde in tara costurile fiind suportate de cumparator _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
dulgheru_ciprian Pasionat
Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 107 Locație: bucuresti /titan
|
Trimis: Mar Iun 15, 2010 11:24 pm Titlul subiectului: Re: se vinde spl dynamics v series d2 |
|
|
baubau a scris: | se vinde subwoofer spl dynamics 3de 12" v series d2 in incinta bassreflex , folosit extrem de putin , poze si mai multe detalii pe id meu de mess .
pret fix 600 de lei , trimit oriunde in tara costurile fiind suportate de cumparator |
Salut
Pune,te rog,mai multe informatii despre sub ? Un link,niste poze,un filmulet . ar ajuta mult
Ce dimensiuni are incinta ?
Ultima modificare efectuată de către dulgheru_ciprian la Mie Iun 16, 2010 9:52 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Iun 15, 2010 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
UP user de incredere !!! _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 24, 2010 12:29 pm Titlul subiectului: Re: se vinde spl dynamics v series d2 |
|
|
dulgheru_ciprian a scris: | baubau a scris: | se vinde subwoofer spl dynamics 3de 12" v series d2 in incinta bassreflex , folosit extrem de putin , poze si mai multe detalii pe id meu de mess .
pret fix 600 de lei , trimit oriunde in tara costurile fiind suportate de cumparator |
Salut
Pune,te rog,mai multe informatii despre sub ? Un link,niste poze,un filmulet . ar ajuta mult
Ce dimensiuni are incinta ? |
dimensiuni 70x38x40inaltime
 _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
|
Sus |
|
 |
alex moisi Pasionat
Data înscrierii: 15/Mai/2010 Mesaje: 64
|
|
Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 184 Locație: Oradea
|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 07, 2010 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
upppppp _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
|
Sus |
|
 |
alinushy
Data înscrierii: 12/Noi/2009 Mesaje: 29
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|