Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sealed sau bandpass

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: Sealed sau bandpass Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa aleg Confused sealed bandpass??
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Magnat/XTC/XTC_130_Neo/

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/REF_1200B/

Pe care se le aleg dintre astea 2 ?
nici nu stiu care se aude mai bine din cate am auzit bandpass-ul e mai de calitate acuma habar nu am de-aia va si intreb
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:47 pm    Titlul subiectului: Re: Sealed sau bandpass Răspunde cu citat (quote)

eu personal prefer bass reflexul fata de bandpass. in cazul astora 2, nu ma pot pronunta ptr ca nu cunosc XTC-ul. dar despre infinity, iti pot spune ca merita fiecare ban. diferenta de frecventa nu e atat de importanta, oricum nu prea auzi tu ce se intampla sub 25Hz. dar sensibilitatea...vorbeste de la sine. l-am auzit acum vreo 2 saptamani pe un 75.2. mi-a placut...mi-a umilit 1204BR-ul.
ce n-am apucat sa vad atunci, diful e Kappa 120.3se?
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dintre cele 2 as alege cu siguranta INFINITY... recomand cu caldura Smile
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2006 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu zic tot INFINITY ... eu am un KAPPA 120.3se si sunt multumit de el ... dar il folosesc acasa Smile
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo infinity`ul nu este mai sensibil decat GTO ! iti spun sigur asta Wink
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sigur, am boala la urechi si nu mai aud bine. multumesc domnului ca te am pe tine sa-mi spui cum sa aud...
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inteleg ca vrei sa fi ironic , dar incearca sa imi spui si de ce este mai sensibil ?? difurile sunt foarte asemanatoare ... bobine aproape identice , suprafata mobila aproape identic , magnet cu o forta foarte asemanatoare ... deci ??? as putea spune ca Infinity pierde din sensibilitate pentru ca are bobina mai lunga Rolling Eyes

hai sa o luam asa tu ai comparat 2 difuzoare in 2 cutii diferite deci ? este total ne relevant !

cunosc bine difuzoarele pentru ca am lucrat cu ele si stiu ce le poate capu !

poate vrei sa spui ca a fost diferenta de SPL intre cele 2 cuti , dar nu de sensibilitate a difuzoarelor care fie vorba intre noi nu sare de 87db ( noroc cu bass-reflexu care ne sare vreo 6db ) ! Rolling Eyes
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai fie, sa zicem ca m-am exprimat gresit, cu toate ca se intelege destul de clar ca eu comparam SPL-ul fiecarui difuzor in incinta producatorului, nu chiar atat de diferite cat spui tu. si da, era o comparatie stricta intre cutii....am spus eu altceva? nu am precizat exact numele woferelor? m-am referit undeva strict la dif in free air sau ceva de genu asta? hai sa rectific sa fie clar, intre 1204BR si ref 1200B e diferenta in favoarea infinity-ului, asa e mai bine? omul a intrebat pareri despre cutia asta, nu despre dif separat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum