|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 9:47 pm Titlul subiectului: Re: Sealed sau bandpass |
|
|
eu personal prefer bass reflexul fata de bandpass. in cazul astora 2, nu ma pot pronunta ptr ca nu cunosc XTC-ul. dar despre infinity, iti pot spune ca merita fiecare ban. diferenta de frecventa nu e atat de importanta, oricum nu prea auzi tu ce se intampla sub 25Hz. dar sensibilitatea...vorbeste de la sine. l-am auzit acum vreo 2 saptamani pe un 75.2. mi-a placut...mi-a umilit 1204BR-ul.
ce n-am apucat sa vad atunci, diful e Kappa 120.3se? |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
dintre cele 2 as alege cu siguranta INFINITY... recomand cu caldura  _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu zic tot INFINITY ... eu am un KAPPA 120.3se si sunt multumit de el ... dar il folosesc acasa  |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo infinity`ul nu este mai sensibil decat GTO ! iti spun sigur asta  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
sigur, am boala la urechi si nu mai aud bine. multumesc domnului ca te am pe tine sa-mi spui cum sa aud... |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
inteleg ca vrei sa fi ironic , dar incearca sa imi spui si de ce este mai sensibil ?? difurile sunt foarte asemanatoare ... bobine aproape identice , suprafata mobila aproape identic , magnet cu o forta foarte asemanatoare ... deci ??? as putea spune ca Infinity pierde din sensibilitate pentru ca are bobina mai lunga
hai sa o luam asa tu ai comparat 2 difuzoare in 2 cutii diferite deci ? este total ne relevant !
cunosc bine difuzoarele pentru ca am lucrat cu ele si stiu ce le poate capu !
poate vrei sa spui ca a fost diferenta de SPL intre cele 2 cuti , dar nu de sensibilitate a difuzoarelor care fie vorba intre noi nu sare de 87db ( noroc cu bass-reflexu care ne sare vreo 6db ) !  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 7:54 am Titlul subiectului: |
|
|
hai fie, sa zicem ca m-am exprimat gresit, cu toate ca se intelege destul de clar ca eu comparam SPL-ul fiecarui difuzor in incinta producatorului, nu chiar atat de diferite cat spui tu. si da, era o comparatie stricta intre cutii....am spus eu altceva? nu am precizat exact numele woferelor? m-am referit undeva strict la dif in free air sau ceva de genu asta? hai sa rectific sa fie clar, intre 1204BR si ref 1200B e diferenta in favoarea infinity-ului, asa e mai bine? omul a intrebat pareri despre cutia asta, nu despre dif separat. |
|
Sus |
|
 |
|