Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 8 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
BX500lh

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 3335

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Mie Mai 23, 2007 3:18 pm   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
"Radio DEEA" nu e bun de luat ca referinta deoarece este unul dintre cele mai puternice.
Cu un radiocass de serie de pe Megane 1 il poti prinde din Bulgaria de la 200 km de Giurgiu.
(Am ob ...
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Mar Apr 10, 2007 9:06 am   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
Acuma, eu am uitat sa precizez ca ma refeream la cei din masina...

Ca sa auda bine muzica ta si cei din trafic, atunci sigur ai nevoie de amplif.
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Joi Apr 05, 2007 11:03 am   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
In primul rand as vrea sa felicit firma Be-load pt. "solicitudinea" de care a dat dovada !
Mai exact, nu m-a lamurit DELOC, nici dupa contactarea pe telefon si pe e-mail, de forum nu mai zi ...
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Vin Mar 16, 2007 10:19 am   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
ce vrei tu (satelit de comanda) nu exista. puteai sa comanzi masina cu comenzi pe volan si luai un adaptor pentru casetofon si mergeau f bine.
alta solutie ar fi sa iei o telecomanda sau chiar una de ...
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Joi Mar 15, 2007 2:54 pm   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
10 mil. lei ajunge ?
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Joi Mar 15, 2007 12:15 pm   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
Poate nu m-am exprimat eu prea bine...

Vreau sa ma sfatuiti ce sa cumpar (nu vreau gratis) de la voi ca sa se auda bine ! Be-load mi-a fost recomandata ca fiind o firma de profesionisti.

Adica: ...
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Mie Mar 14, 2007 3:04 pm   Subiect: Re: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
Clarion-ul e ok. Singura pb. ar fi ca am toate afisajele pe rosu-portocaliu...

Difuzoare n-am luat deloc. Sunt cele cu care vine masina din fabrica (parca Blaupunkt), montate in usile din fata.
As ...
BX500lh

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Mie Mar 14, 2007 10:48 am   Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare....
Am renuntat la oferta Opel (Astra Classic II, 4 usi) de sonorizare, in primul rand pt. ca nu stie MP3. Apoi fiindca era mult prea scumpa pt. ce oferea.

Deci:
- vreau un player MP3, cu radio bun s ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: