| Autor |
Mesaj |
Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
BX500lh
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 3335
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Mie Mai 23, 2007 3:18 pm Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
"Radio DEEA" nu e bun de luat ca referinta deoarece este unul dintre cele mai puternice.
Cu un radiocass de serie de pe Megane 1 il poti prinde din Bulgaria de la 200 km de Giurgiu.
(Am ob ... |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Mar Apr 10, 2007 9:06 am Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
Acuma, eu am uitat sa precizez ca ma refeream la cei din masina...
Ca sa auda bine muzica ta si cei din trafic, atunci sigur ai nevoie de amplif. |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Joi Apr 05, 2007 11:03 am Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
In primul rand as vrea sa felicit firma Be-load pt. "solicitudinea" de care a dat dovada !
Mai exact, nu m-a lamurit DELOC, nici dupa contactarea pe telefon si pe e-mail, de forum nu mai zi ... |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Vin Mar 16, 2007 10:19 am Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
ce vrei tu (satelit de comanda) nu exista. puteai sa comanzi masina cu comenzi pe volan si luai un adaptor pentru casetofon si mergeau f bine.
alta solutie ar fi sa iei o telecomanda sau chiar una de ... |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Joi Mar 15, 2007 2:54 pm Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
| 10 mil. lei ajunge ? |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Joi Mar 15, 2007 12:15 pm Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
Poate nu m-am exprimat eu prea bine...
Vreau sa ma sfatuiti ce sa cumpar (nu vreau gratis) de la voi ca sa se auda bine ! Be-load mi-a fost recomandata ca fiind o firma de profesionisti.
Adica:
... |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Mie Mar 14, 2007 3:04 pm Subiect: Re: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
Clarion-ul e ok. Singura pb. ar fi ca am toate afisajele pe rosu-portocaliu...
Difuzoare n-am luat deloc. Sunt cele cu care vine masina din fabrica (parca Blaupunkt), montate in usile din fata.
As ... |
BX500lh
|
Forum: Cereri configuratii Trimis: Mie Mar 14, 2007 10:48 am Subiect: Mi-am luat masina noua ! Da' n-are zdranganitoare.... |
Am renuntat la oferta Opel (Astra Classic II, 4 usi) de sonorizare, in primul rand pt. ca nu stie MP3. Apoi fiindca era mult prea scumpa pt. ce oferea.
Deci:
- vreau un player MP3, cu radio bun s ... |
| |