Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 4 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Configuratie Logan laureate
shermy1127

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 1214

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Mie Iul 20, 2011 4:41 pm   Subiect: revin pentru o alta recomandare :)
dupa ce am mai cautat pe net Smile si am vb si cu cei de la be-loud, am ajuns la concluzia ca vreau sa pun (deocamdata) 2 boxe fata (sistem) si 2 spate (coaxiale). Daca nu o sa fiu satisfacut o sa upgrad ...
shermy1127

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Lun Mai 30, 2011 12:28 pm   Subiect: Configuratie Logan laureate
si mergand pe aceeasi idee de claritate, ce amplificatoare ai putea recomanda? banuiesc ca dc difuzoarele scot 60W RMS fiecare, ar tb ca amplificatorul sa scoata macar atat sau chiar peste?
apropo, c ...
shermy1127

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Vin Mai 27, 2011 9:26 pm   Subiect: Configuratie Logan laureate
Smile multam de raspuns...cateva intrebari
pentru ce imi tb amplif daca nu ma intereseaza sa se auda f tare?
nu m-as putea indrepta catre o combinatie de boxe de la producatori cunoscuti gen alpine, pi ...
shermy1127

MesajForum: Cereri configuratii   Trimis: Vin Mai 27, 2011 8:37 pm   Subiect: Configuratie Logan laureate
Salutare,
Am nevoie de sfaturile voastre pentru o config de sunet pe Logan - totul pe el este din fabrica si pentru inceput am achizitionat un HU Clarion CZ501

http://www.meetgadget.com/media/pro ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: