|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 10:17 am Titlul subiectului: Seat ibiza 2006 upgrade |
|
|
Salut as dori sa imi fac un upgrade la sistemul meu de pe ibiza momentan am pe fata sistemul ei din fabrica care sincer nu stiu ce firma e parca blupunkt de 25 rms sau nu stiu exact pe spate am un sistem crunch de 60 de w si un subwoofer alpine swr 1242 cu o statie alpine mrp-m650 condesator dietz 1 farad si cablurie de 20 mm..........acuma ce as vrea sa imi schimb sistemul pe fata si sa il amplific si nu prea stiu ce sa aleg nici nu dispun de un buget prea mare ,pentru sistem ar fi cam 3 mil si pentru statie cam tot 3 mil ....ma gandeam la o statie pe 4 canale ca sa amplific si spatele in acelasi timp astept pareri multumesc ...p.s. merg boxe de 16.5 |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din ce ai precizat tu, statia bluapunkt este fiabila, si cat scrie aia face.
Si din sistem orieteazate doar la Helix si DLS, desi eu tind mai mult spre HELIX. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
zici ca din ce am precizat io ai tu alte alte amp+boxe ce mi ai putea recomanda tot in 6 mil sa fie ms sunt deschis pentru orice :)ms |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|