|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bodisan
Data înscrierii: 14/Ian/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 14, 2011 11:24 am Titlul subiectului: Seat Ibiza - Difuzoare fata sau sub? |
|
|
Salutare, am un Seat Ibiza caruia vreau sa ii imbunatatesc sunetul. Actualul sistem este OK, dar ii cam lipseste bassul. Pe partea de medii inalte sunetul mi se pare placut, chiar daca nu e super "fidel" sursei. HU este sony, montat de cei din reprezentata, dar nu stiu ce model. Stiu ca are 4 iesiri + un pre out de sub.
Sunt nehotarat care ar fi o alegere mai buna:
sa schimb difuzoarele fata cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Polyglass_165VRS/
sau sa pun un subwoofer pack: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/SB30SPL_Bass_Pack/
Am ales varianta "slim" de la focal pt ca stiu ca Ibiza este mai limitata la spatiu, si nu stiu sigur daca celelalte incap.
Mentionez ca nu ma intereseaza deloc nivelul de decibeli (atat timp cat poate sa acopere usor sunetul masinii la 100 km/h. Vreau doar un sunet placut, finut pt mine in masina, si preferabil sa se auda cat mai putin afara.
Eu inclin catre subwoofer, pentru ca pana la urma asta imi lipseste din actualul sistem, bassul. Si pentru ca iasa un pic mai ieftin si trebuie sa ma simt bine si din punctul asta de vedere.
Pareri, sau alte sugestii?
Multumesc!  |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Ian 14, 2011 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-a placut cum se aude ibiza si cam tot ce inseamna grup VAG. daca pe viitor ai de gand sa faci mai multe upgrade-uri la sistemul audio recomand sa mergi pe un player mai bun (mai bun, nu inseamna player de 500ron sony/jvc/pioneer ci ceva de minim 800ron alpine/clarion). cel de pe masina este un sony foarte entry, insa e bine ca ai optat pt playerul asta din fabrica pentru ca te scapa de alte cheltuieli(rama de integrare, cabluri.. etc) in caz ca vrei sa il schimbi cu ceva mai aftermarket.
daca vrei doar bas, un pachet de bas e ce iti trebuie, pacat ca nu ai filtre HPF din player ca sa nu mai chinui boxele cu bas.
bugetul alocat ? |
|
| Sus |
|
 |
bodisan
Data înscrierii: 14/Ian/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 14, 2011 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
HU are reglaje pentru low (care de fapt regleaza midbass), mid, high, si subwoofer. Intr-adevar daca as pune un subwoofer si as taia un pic din "low", tot ar ramane niste frecvente sub 80-100 Hz pentru difuzoarele fatza. Asta e.
Bugetul nu e fix, dar imi e foarte greu sa justific in momentu asta orice peste 1000 RON. Poate pe viitor o sa mai fie si alte chestii. Acel bass pack de la Focal este ok, l-ati ascultat?
Numai bine!
P.S. Dupa ceva cautari am descoperit ca nu e musai sa aleg variantele slim de la Focal, pentru ca incap si cele normale in ibiza. Deci, ca bani, basspack ar costa cam 800 RON cu tot cu un kit de montare, iar boxele , daca as alege Polyglass 165 VB ar fi cam pana in 850 RON cu tot cu antifonare si inele adaptoare... Dar ma indoiesc ca difurile pot scoate bass ca un subwoofer... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|