Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Seat ibiza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Myta

Data înscrierii: 02/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2012 8:26 pm    Titlul subiectului: Seat ibiza Răspunde cu citat (quote)

As dorii sa achizitionez si eu un sistem pt Seat Ibiza 2006 5 usi , totul pe ea este stock . As vrea sa cumpar momentan doar HU , subwoofer si amplificator pentru ca nu mi permite bugetu sa iau si difuzoare momentan.Avand in vedere ca nu ma pricep mai deloc la acest domeniu va rog sa veniti cu sfaturi.
Buget ~2500 ron.
Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Myta

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2012 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 9:15 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

inclini spre sq sau spl?
Myta

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca se poate sa fie intre Smile
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 4:37 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe varianta cu amplif 4 canale ,,din care 2 in punte pt subwoofer...iar 2 canale sa amplifici difuzoarele fata...

player: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-5751SD/ =720 lei

difuzoare fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Energy/Energy_ESK_165.4/ =690 lei

difuzoare spate: ---- (oricum ai fata amplificata)

amplificator(ti-as sugera unul sh totusi..) : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Fearless/Fearless_4000D/ (tot e la promotie..un amplif si puternic si destul de calitativ si la un pret bun) =800 lei

subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JL_Audio/13W1V2-4/ =310lei

Iti mai trebuie o incinta..cabluri ..si insonorizare usi fata...

Myta

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Treaba cu insonorizarea cat costa si este asa necesara ? Si cu difuzoare in spate am vazut ca nimeni nu prea pune accent pe ele , dc se amplifica doar cele din fata si alea din spate nu ?
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

usile fata crek le faci cu vreo 12 foi de silent coat...cam 12-14 lei foaia..in felul asta basul din usi suna mai frumos (se creeaza un soi de incinta) si dispar majoritatea zgomotelor provocate de fata de usa,,de tabla subtire,,,nu mai zic k dak ai difurile amplificate la volum mai maricel zbarnaie usile urat de tot..
In legatura cu lipsa boxelor spate...la concert sunetu vine din spate? iar in al doilea rand asculta la cineva un set de componente fata amplificate...sa vezi diferenta fata de 4 boxe pe player...

Amplifu in punte scoate pt subwoofer ~400 rms..intr-un hatchback e mai mult decat suficient..daor sa fii bass freak sa vrei mai mult..

Myta

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k am inteles ideea cu dif de pe spate. Din pacate nu stiu pe nimeni care sa aibe muzica buna pe masina.Dar multumesc de sfaturi.
Sus
x-just

Data înscrierii: 13/Noi/2011
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2012 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-as recomanda sa incepi cu diff-urile pe fata de la focal, sunt f ok
insonorizare obligat usile fata
si un woofer de la jl parerea mea

Myta

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2012 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru amplificator si sub vi se pare ok astea 2:
Sub - http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/SX/SX_112_Reflex/
Amplificator - http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/ZX/ZX4000_Black_Edition/
Sau imi puteti recomanda altceva in aceiasi bani ? (amplifatoru celalalt de la MAC care e la promotie nu apuc sa il cumpar)
Sus
onucku

Data înscrierii: 23/Iul/2007
Locație: constanta

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificator-2-canale-hollywood-hsl-750-2d-t14462.html .Mai ieftin si mult mai bun,doar ca e pe 2 canale...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mai 11, 2012 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

joohndooe13 a scris:
Myta a scris:
Treaba cu insonorizarea cat costa si este asa necesara ? Si cu difuzoare in spate am vazut ca nimeni nu prea pune accent pe ele , dc se amplifica doar cele din fata si alea din spate nu ?

Salut, la ce se refere insonorizarea ?

Mai mergeti voi inapoi de unde ati venit cu spam cu tot Mad Mad Mad

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum