|
Autor |
Mesaj |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mar Mai 01, 2007 10:26 am Titlul subiectului: Senzor perimetru..unde este montat? |
|
|
Eu-s ca Toma necredinciosul...pana nu vad nu cred
Am montat un Viper 5900 si printre module am ales si un senzor de perimetru. Problema este (daca este problema) ca nu prea reactioneaza acest senzor, aproape trebuie sa ma lipesc de masina ca sa se declanseze (si nici atunci nu stiu daca este cel de perimetru sau cel de soc) mi s-a zis ca a fost setat la minim ca altfel m-ar inebuni de cap...
Poate cineva sa-mi spuna va rog unde este montat acest senzor sau cum arata? Acum nici nu stiu daca este format din 2 module,unul ca unitate si celalat ca senzorul propriu zis...
Si cealalata intrebare...daca il identific, pot modifica eu raza de actiune, as vrea sa-l setez putin mai sensibil (1/2 metri), am cosmaruri ca ma trezesc cu masina zgariata
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|