|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2008 1:01 pm Titlul subiectului: Set dif fata + spate |
|
|
Salutari. Vreau sa achizitionez 2 seturi de difuzoare pentru masina, ce vor fi conectate, pentru moment, direct la playerul JVC KD-G632 .
Pentru fata vreau un sistem de 16 cm iar pe spate un set de 6x9 inch pentru polita.
In usile din fata, distanta dintre geam(atunci cand e lasat la maxim in jos) si fata de usa este de 40 mm. De aceea, banuiesc ca voi fi nevoit sa folosesc si inele MDF pentru difuzoarele fata. Imi puteti spune de unde pot procura astfel de inele ?
Buget : 400 lei . Nu ma deranjeaza sa mai plusez cu inca 50 daca se va simti diferenta.
Tin sa mentionez ca amplificator nu voi achizitiona decat prin iulie-august, pana atunci o sa ma folosesc de amplificarea playerului. |
|
| Sus |
|
 |
mihai_dmz Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008 Mesaje: 305 Locație: Dambovita
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru raspuns mihai, dar eu ma gandeam undeva la 450 .. amandoua seturile.. 16fata + 6x9spate  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|