|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
wolf

Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:02 pm Titlul subiectului: Setari apmlificator |
|
|
Am un aplificator JBL GTO 2026 si nus cum sal setez pentru un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1260BR/ , bass EQ trebuie sa fie on sau off iar x-over cred ca trebuie sa fie setat pe LP
| Description: |
|
| Filesize: |
43.69 KB |
| Viewed: |
340 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| intradevar LP iar bass eq este bass boost.. nuj cat de recomandat este .. poate doar la un volum mai mic sa nu bage multe distorsiuni.. am un prieten care are statie ca a ta.. il tine pe off a fost si on.. dar distoriona
|
|
| Sus |
|
 |
pensionar
Data înscrierii: 16/Mar/2007 Mesaje: 31 Locație: tl
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Wolf, eu am tot amplificatorul 2060 cu subul 1260br si tin bass boost-ul pe off, ,x-over pe LPF setat pe la aprox 60-70 hz, iar Input Level-ul pe la jumate(am iesirea la player de 2,2V).
ps: Cum ti se aud sculele, esti multumit de ele?...La mine partea proasta e ca imi vibreaza portbagajul la Cielo si strica tot sunetul
-offtopic: Daca am in portbagaj butelie de gaz dezavantajeaza sunetul? subwoofer-ul fiind foarte inghesuit.
_________________ alx |
|
| Sus |
|
 |
wolf

Data înscrierii: 18/Feb/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
pensionar, eu inca nu am subwoofer-ul o sal comand saptamana viitoare si atunci o sa-ti spun cat sunt de multumit , e normal sa vibreze portbagajul dar daca dai suficient de tare in masina nu o sa se mai auzi vibratia din interior.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|