Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Setari statie

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 10:57 pm    Titlul subiectului: Setari statie Răspunde cu citat (quote)

Salut! Eu am o statie infinity ref7520A aproximativ la fel cu http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Infinity/REF_7521A/ cu filtre high pass si low pass 32 - 320 Hz . Cam unde ar trebui sa tin setat filtrul asta,la ce frecventa si de ce? Va multumesc frumos! Si inca o intrebare: statia asta a mea scoate 260w iar subwoofer-ul are 300w http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_120.3se/ in tub. Eu le tin setate in felul urmator,asa imi place mult cum se aude. nivelul statiei un pic peste jumate,bass boost-ul un pic sub 6db (are reglaj de la 0 la 12db) iar frecventa aia in jurul la 50hz. Cum ar trebui sa le tin? merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 1:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te rog nu mai posta de 3-4 ori acelasi lucru in topicuri diferite si chiar ale altora.
inchid aici si las un singur mesaj, cel pus la "amplificatoare".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum