|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ViCKTh00R
Data înscrierii: 15/Aug/2017 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Aug 16, 2017 4:25 pm Titlul subiectului: Sfat achiziție sistem audio Opel Astra G |
|
|
Salut,
Am reușit anul acesta sa achiziționez prima mea mașina, a venit echipata cu un ALPINE CDE-9882Ri pe care doresc sĂŁ-l pĂŁstrez și sa Ăźncerc sa fac un upgrade la difuzoarele din uși. Ce-mi doresc este o calitate deosebita a sunetului fĂŁrĂŁ distorsiuni la puterea suportata de HU deoarece nu doresc un amplificator separat, cei 30W Rms oferiți de HU Ăźmi ajung, cum cunoștințele mele Ăźn domeniul audio sunt minime, va rog sa mĂŁ ajutați Ăźn alegerea unor sisteme componente de 16.5 pe fața și de 13 pe spate cu posibilitatea de a reda un bass clar și profund. Ăn legĂŁturĂŁ cu bugetul alocat ĂźncĂŁ nu sunt hotĂŁrĂąt dar ma gĂąndesc la maxim 3000 RON. Va mulțumesc și aștept recomandĂŁrile voastre. |
|
| Sus |
|
 |
Motanelul
Data înscrierii: 27/Ian/2015 Mesaje: 20 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 21, 2017 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| Fara amplificare nu faci nimic....din fericire ai buget si pentru amp si pentru niste difuzoare decente... |
|
| Sus |
|
 |
ViCKTh00R
Data înscrierii: 15/Aug/2017 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Aug 24, 2017 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Motanelul a scris: | | Fara amplificare nu faci nimic....din fericire ai buget si pentru amp si pentru niste difuzoare decente... |
Atunci va rog o configurație care sĂŁ includĂŁ și un amplificator...  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|