Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat achiziție subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Mihai1977

Data înscrierii: 02/Mai/2015
Locație: Deva

MesajTrimis: Joi Mai 07, 2015 7:28 pm    Titlul subiectului: Sfat achiziție subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Buna,
As dori cĂąteva sfaturi in legĂŁtura cu alegerea unui subwoofer pt. a fi montat in portbagajul unui bmw e39 break din 2003. Subwooferul va fi alimentat de la o stație Alpine pdx-v9, care are o ieșire pt subwoofer de 500w rms. As dori ca volumul ocupat sa fie cĂąt mai mic. Buget: maxim 2000 RON pt. Difuzor+cutie rezonanta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013

MesajTrimis: Sâm Mai 09, 2015 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde ce vrei in in materie de bass.Pentru a ocupa un spatiu cat mai mic este recomandata o incinta inchisa,dar dezavantajul este ca nu coboara prea mult in frecventa.
Ca si subwoofer iti recomand:http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWR/SWR-1243D/
Sunt foarte reusite si destul de potente,eu am unul din gama anterioara in incinta cu bass reflex si imi fac masaj scaunele,sunt foarte multumit de el,dar ocupa jumatate de portbagaj.

Mihai1977

MesajTrimis: Dum Mai 10, 2015 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce pĂŁrere aveți de pioneer TS-SW3001S4 in incinta sealed? Cam ce dimensiuni ar putea avea cutia? O schița pt. a o construi eu?
Sus
Mihai C

Data înscrierii: 01/Apr/2013

MesajTrimis: Dum Mai 10, 2015 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa recapitulam,ai un amplificator de aprox 2000 lei si tu vrei sa amplifici cu el un subwoofer pioneer...succes!
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Dum Mai 10, 2015 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti consulta manualul utilizatorului pentru a te informa in legatura cu dimensiunile incintei.
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/TS-SW3001S4/media.html

Verificand parametrii in BassPro, acesta sugereaza ca este indicat o incinta inchisa cu volumul de aprox 38L. Dar in manualul de utilizare se specifica un volum recomandat de 18.4L cu material "absorbant" pe toti peretii.
Nu stiu sa iti spun insa care din variante este mai buna....

Mihai1977

MesajTrimis: Lun Iul 20, 2015 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DupĂŁ multe zile de studiu pe net, oscilez Ăźntre hertz hx300.5 si Dls nordica12. Vreau sa le montez in incinta sealed, alimentate de Alpine pdx v9-525w rms pt. subwoofer. Va rog, cĂąteva pĂŁreri...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum