|
|
|
Autor |
Mesaj |
aghi
Data înscrierii: 29/Dec/2010 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Dec 29, 2010 4:23 pm Titlul subiectului: sfat achizitie amplif + sub pt bmw e39 |
|
|
salut,
imi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat(am cautat dar nu am gasit ce ma intereseaza pe mine)....deci, pe scurt:
bmw e39, berlina, gaura ski existenta, echipat in momentul de fata cu boxe stock(4) si un alpine 9812r. Doresc bass in masina, pt ca sistemul de sunet original e praf. Nu vreau sa cada tabla, nu vreau tub, dar avand in vedere izolarea f buna a portbagajului fata de habitaclul masinii am inteles ca e nevoie de ceva putere (min 300-400 W RMS). M-am oprit momentan la urmatoarea configuratie:
sub - alpine swr 1222 r
amplif - magnat tribal x one
Mentionez ca ampliful il iau second, sub-ul nou si as opta pt o incinta custom.
Va rog, daca gresesc, unde? Daca aveti alte sugestii....multumesc anticipat!
P.S. As dori sa am un bass "lovit" in masina, nu huruiala, bubuiala, tremur....  |
|
Sus |
|
 |
aghi
|
Trimis: Lun Ian 03, 2011 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
nicio parere?...observatie?... |
|
Sus |
|
 |
aghi
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mamaaa, ce de raspunsuri! Nici nu stiu pe care sa-l citesc primul! Bun forumul asta.... |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06S12L52/
un subwoofer potrivit pentru tine...bafta
incinta poti sa o faci la cei de pe forum _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
in ce buget vrei sa te incadrezi?? _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
aghi
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand, multumesc pentru raspunsuri si sugestii!
Ce sa zic, bugetul ar fi undeva la 1000 lei, poate fi corectat in plus insa depinde si de alte interventii pe care trebuie sa le fac la masina. In ce priveste muzica, nu urmaresc sa cada masina din cauza bass-ului dar nici sa dau banii pe scule si sa nu se auda mare lucru.
Studiind piata de sh si tinand cont si de alte pareri, am inceput sa urmaresc in primul rand achizitionarea unui amplif mono, stabil la 1 ohm, cu un min de 400 w rms si m-am oprit la magnat rx mono. E posibil sa fac o greseala sau nu...pana la urma va trebui sa aflu pe pielea mea, nu? Iar pentru sub, ma intrereseaza f mult o incinta custom pentru a face un compromis intre spatiul ocupat si randamentul dat de sub.
Inca o data, multumesc pt raspunsuri! Astept in continuare idei, critici, ironii, orice...pt ca se invata din toate! |
|
Sus |
|
 |
aghi
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 9:37 pm Titlul subiectului: multam |
|
|
In primul rand, multumesc pentru raspunsuri si sugestii!
Ce sa zic, bugetul ar fi undeva la 1000 lei, poate fi corectat in plus insa depinde si de alte interventii pe care trebuie sa le fac la masina. In ce priveste muzica, nu urmaresc sa cada masina din cauza bass-ului dar nici sa dau banii pe scule si sa nu se auda mare lucru.
Studiind piata de sh si tinand cont si de alte pareri, am inceput sa urmaresc in primul rand achizitionarea unui amplif mono, stabil la 1 ohm, cu un min de 400 w rms si m-am oprit la magnat rx mono. E posibil sa fac o greseala sau nu...pana la urma va trebui sa aflu pe pielea mea, nu? Iar pentru sub, ma intrereseaza f mult o incinta custom pentru a face un compromis intre spatiul ocupat si randamentul dat de sub.
Inca o data, multumesc pt raspunsuri! Astept in continuare idei, critici, ironii, orice...pt ca se invata din toate! |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Joi Ian 20, 2011 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
salut.
eu am avut bmw e39 berlina... si am tot bmw e39 dar breack de data asta..
ce pot sa-ti spun este ca sunt fan decalarat bmw si nimeni nu poate sa ma suceasca de pe treaba asta , insa daca vrei sa faci , sa asculti muzica in masina ta... este cea mai proasta masina!!!! 300-400w rms intr-un bmw e39 este nimic ... nu vei auzi mare lucru inauntru ( ti-o spun din experienta) trebuie sa te gandesti la ceva mai sus ca wati.... ca sa fie bine perceput in masina trebuie sa ai ceva de la 800- 1000w rms...este parerea mea .
sfatul meu este sa cumperi ceva mai puternic de la inceput pentru ca ai tabla groasa si foarte bine izolata intre bancheta si portbagaj ( ar fi fost altceva daca aveai bancheta rabatabila ).... de ce spun sa iei ceva mai puternic de la inceput ... pentru ca iei ceva de 300w rms iti place 2 saptamani ( cat de lovit vrei sa fie basul ) si te vei oftica ca nu ai luat ceva mai mare de la inceput ...
oricum voi urmari postul tau sa vad la ce concluzie ai ajuns... salutari !!! |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
swr 1222d ar merge pentru un bass daca ii pui amplificator monobloc minim 800w rms. Bafta ! _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|