|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
eddy_edy
Data înscrierii: 14/Feb/2015 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2015 12:16 am Titlul subiectului: Sfat achizitie boxe 13 cm |
|
|
| Am un opel astra g si as vrea 2 dif pentru usile spate...am un cd player pioneer deh-1600ub si nu stiu ce dif sa aleg...2 sau 3 cai... in viitor as vrea sa iau si o statie,nici acolo nu stiu 2 sau 4 canale,as vrea sa amplific si boxele nu numai wooferul..iubesc bassul si nu stiu care din boxe (2 sau 3 cai) il reda mai bine ... bugetul este de 300 lei doar pentru boxele spate deocamdata as vrea sa le achizitionez second hand pentru a ajunge la ceva mai bun .multumesc |
|
| Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Mar 13, 2015 1:46 am Titlul subiectului: Re: Sfat achizitie boxe 13 cm |
|
|
| eddy_edy a scris: | | Am un opel astra g si as vrea 2 dif pentru usile spate...am un cd player pioneer deh-1600ub si nu stiu ce dif sa aleg...2 sau 3 cai... in viitor as vrea sa iau si o statie,nici acolo nu stiu 2 sau 4 canale,as vrea sa amplific si boxele nu numai wooferul..iubesc bassul si nu stiu care din boxe (2 sau 3 cai) il reda mai bine ... bugetul este de 300 lei doar pentru boxele spate deocamdata as vrea sa le achizitionez second hand pentru a ajunge la ceva mai bun .multumesc |
Nu reda niciuna din ele bass-ul,usile stock nu sunt incinte pentru difuzoare de bass,va trebui sa insonorizezi/modifici de banii aia fiecare usa pentru a avea putin bass in ele.
In cazul in care 300ron sunt toti banii poti cauta niste difuzoare ovale SH de 6x9 si sa le montezi sub luneta,doar asa vei avea putin bass din spate...Dar de preferat pui subwoofer si mai umbli la cele de pe fata.  _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|