| |
| Autor |
Mesaj |
biggy
Data înscrierii: 17/Apr/2012 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mar Apr 17, 2012 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alpine-ul enumerat de tine... CLAR NU
Eu iti recomand Kenwood KDC-3054UG pentru 20 ron diferenta este cel mai recomandat in acesti bani.
La acest model ai un control mult mai bun al sunetului, plus codecul digital audio pe 24 de biti care la alpine-ul postat de tine este lipsa
La difuzoare nu ma pronunt. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 63 Locație: Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| darkofeel a scris: | Eu iti recomand Kenwood KDC-3054UG pentru 20 ron diferenta este cel mai recomandat in acesti bani.
La acest model ai un control mult mai bun al sunetului, plus codecul digital audio pe 24 de biti care la alpine-ul postat de tine este lipsa
|
Daca nu exista codec digital la Alpine, cine transforma semnalul digital in semnal analogic? _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| doggovy a scris: | | darkofeel a scris: | Eu iti recomand Kenwood KDC-3054UG pentru 20 ron diferenta este cel mai recomandat in acesti bani.
|
Daca nu exista codec digital la Alpine, cine transforma semnalul digital in semnal analogic? |
Bine zis.e un musai pentru ca sa se auda semnalu de la CD-playere. |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
@doggovy CORECT! Daca tot dai raspunsuri pertinente, te rog da-le complete! _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce ar mai fi de completat. Tu ai facut o afirmatie falsa iar eu am corectat asta cu un raspuns sub forma de intrebare.
Singura completare care as putea sa o fac ar fi ca DAC in seamna Digital to Analog Converter, nu codec digital audio.
Ca sa fiu ontopic si sa ma adresez si celui care a deschis acest topic... cel mai bine este sa asculti cu urechiutele tale orice produs ai vrea sa achizitionezi. Componentele care tie iti plac cum suna sunt cele mai bune. E aiurea sa le cumperi dupa urechile altora dupa care sa constati ca nu e ce vrei tu. Asta o spun din proprie experienta... _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
biggy
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| va multumesc pentru recomandari, inca mai ma gandesc, playeru recomandat de darkofeel pare ok. la boxe as alege MTX Audio, Infinity, Mac Audio sau Alpine. Sunt firme de top din ce mam documentat eu. |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Joi Apr 19, 2012 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
As tine sa te contrazic dar nu am argumente concrete, singurul lucru ce iti pot zice ca de ceva ani ma uit la configuratiile userilor din forumurile de profil si se cam feresc de ceea ce ai enumerat tu, nu in totalitate dar se feresc de anumite serii.
Eu zic sa arunci un ochi aici:
DLS Classic B6A
HELIX Dark Blue B62c
HERTZ Dieci DSK 165.2
Acestea fiind preturi care se invart in jurul sumei alese de tine la boxe...
Asteapta pareri si de la alti useri. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Apr 19, 2012 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din ce a enumerat darkofeel , cel mai bine mergi pe Hertz. |
|
| Sus |
|
 |
biggy
|
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Din alegerea ta Alpine CDE-131R
La boxe ce te-ai hotarat? _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| + pentru 131R |
|