| |
| Autor |
Mesaj |
Toana
Data înscrierii: 19/Iun/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Iun 19, 2012 3:30 pm Titlul subiectului: sfat achizitie difuzoare peugeot 307 |
|
|
| salut!vreau sa imi cumpar 4 difuzoare pt 307.Vreau ceva care sa mearga pe un player jvc kd-r721bt.difuzoarele pe fata au 16.5 si cele pe spate de 13 |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
bighi89
Data înscrierii: 27/Iul/2012 Mesaje: 5 Locație: Ploiesti-Brasov
|
Trimis: Vin Iul 27, 2012 1:47 am Titlul subiectului: Salut. Tot un sfat vreau si eu. |
|
|
Ca sa numai deschid alt topic.
Detin un LG LCS 510IR si vroiam un set de boxe/sistem fata spate. Ma orientasem catre juice 13cm si juice 16.5cm
Daca se poate o solutie de compromis pe la 350 lei ar fi si mai bine. Boxele nu le voi amplifica. Am mai vazut la colegul de mai sus mac-urile respective si as putea sa le iau la fel fata/spate sistem.
Mai erau niste clarion/magnat in jurul a 180 lei. Clarion SRE-1721S si Clarion SRE-1321S sau Magnat Car Fit Style 213 si Magnat Dark Power 216.
De aceste pio stie cineva cum se aud? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/TS-G/TS-G172Ci/
Orice alta recomandare ar fi binevenita.
Masina din dotare este un 307coupe. As prefera sistem, daca se merita si suna bine fie, coaxiale. Dar macar unele fata/spate sa fie sistem, as prefera sa schimb si tweeterele din bord.
Boxele pe fata se prind in fata de usa, vibratii sunt dar nu am nici un greiere in usi, bass au dar la volum ridicat adica pe la 20 iar la 23 distorsioneaza, din 50 total. Usile fata sunt cu 2 straturi de aluband(il aveam in dotare si nu aveam ce face cu el) dar nu asta e important. Pe scheletul usii este un burete de 1cm grosime, iar pe plasticul fetei de usi este dat un strat de aluband de colo pana colo. Vroiam ceva sa se auda mai bine decat cele stock.
Pe spate boxele se prind de un suport peste care vine asa zis-a fata de usa. In spatele boxei este "cutie", in fata boxei este un burete care vine in contact cu fata de usa unde este grila.
De insonorizat am dat si aici 2 straturi de aluband pe tabla) iar pe plasticul fetei este pasla, pe laterale am burete destul de gros e ca o incinta mai exact.
Sper ca se intelege ceva din ce am scris. |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Vin Iul 27, 2012 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe solutia recomandata de baieti...adica pe Mac Audio..raport foarte bun calitate/pret...sau ceva mai pretentios HERTZ HELIX FOCAL DLS...Numai de bine si spor la alegere!!!!!!!!!  _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
bighi89
|
Trimis: Vin Apr 19, 2013 4:37 pm Titlul subiectului: Revin asupra problemei |
|
|
Revenind la subiectul cu boxe pentru 307.
In iarna am achizitionat o "bucata" de boxe sistem Mac audio apm 2.13 pentru spate.
Acum vroiam sa imi iau boxe si pe fata, ma cam streseaza ideea ca am ramas cu cele stock pe fata, desi se aude bine muzica in masina. Configuratia ramane aceeasi amintita mai sus.
Hu lg lcs510ir +Amplif monobloc mutant 300W rms + Woofer mutant 350w rms.
Vroiam sa merg pe urmatoarele, ordinea este aleatorie, boxele nu vor fi amplificate nici acum nici mai tarziu.
Mac MPE 16.2
jbl CS-6
Sau sa vand mac-urile actuale(cui nu stiu) si sa iau un pachet kicker
DS65 si DS525
Sau renegade RX 62
PS: O sa dau in ele doar inalte, vroiam ceva mai orientat catre asta. Basii ii am la minim din player. |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
bighi89
|
Trimis: Dum Apr 21, 2013 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce, dar parca as evita sistemul.
Cum spuneam mai sus muzica se aude ok in masina, dar parc vrea eu sa fie schimbate si cele de pe fata. Tweeterele stock vs cele mac(care le-am primit cand am luat apm-urile si le-am pus pe spate) sunt slabe.
Vroiam ceva sa imi redea clar pana la un anumit nivel, si preferam sa imi dea clar inaltele si mediile, mai mult spre medii tind.
Nu vroiam bass pe ele.
Din cauza asta ma orientasem pe ceva cu 2-3 cai.
Ca e sistem in final nu e problema, raman cu tweet in cazul in care nu dau randamentul pe care il vreau.
Deci, raman aceleasi recomandari?
ps: nu prea vreau sa depasesc 200 ron, hai 250. |
|
| Sus |
|
 |
bighi89
|
Trimis: Joi Mai 09, 2013 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intentionez in final sa iau un mac audio proflat coaxiale de 16.5cm, noi cu garantie la 200 ron. E de rau de bine? Sunt varza?
Par ok la prima vedere. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Mai 09, 2013 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt niste boxe ok. Le poti conecta direct la player sau poti sa le si amplifici. |
|
| Sus |
|
 |
bighi89
|
Trimis: Joi Mai 09, 2013 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Le-am luat pana la urma vroiam sa vad daca imi pare rau sau nu. Diferenta este aproape insesizabila daca tin boxele impreuna cu wooferul. Daca tin doar pe player atunci se schimba situatia. Bass-ul nu se mai aude ca dintr-o cutie ci este mai profund. Nu am de ce (cred) sa le amplific, pentru cei 300W pe care ii scoate wooferul este arhisuficient stau perfect in balanta. Nu stiu cat oboseste player-ul dand doar inalte si medii in boxe. Dar ce o fi o fi, cand moare moare.... |
|
| Sus |
|
 |
|