| |
| Autor |
Mesaj |
spzHades
Data înscrierii: 21/Iul/2012 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Oct 17, 2012 10:19 pm Titlul subiectului: Sfat achizitie kit woofer sau boxe |
|
|
Va salut , am un player Kenwood KDC-W4044UA eu zic ca e suficient de bun -> http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/cd/KDC-W4044UA/
Acum eu pe golful meu (golf 4 , 2 usi) am boxele originale pe fata. Ideea e urmatoarea , am in planul de achizitie o pereche de boxe pentru spate 16.5 si un kit subwoofer+amp
Ce vreau sa va intreb nu dispun de foarte multi bani si o sa le cumpar pe rand , adica cam la 1 luna 2 diferenta.
Ce vreau sa va intreb e ce face diferenta mai mare , o pereche de boxe pe spate sau un amp+subwoofer?
Boxe vreau sa-mi iau asa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_126/
si kit de woofer
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/BassPack_2011_Box/
Ca woofer eu cred ca mai mult de 150w-200w n-am nevoie... nu vreau sa-mi cada tabla de pe masina dar totusi vreau sa-mi vibreze scaunele.
Si ca boxe ma intereseaza un sunet clar, am inteles ca dls sunt o firma buna. Ce alternativa am in banii astia? se merita sa iau astea in locul dls-urilor?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/BGx/BGx_663_HP/
Ideea e ca nu stiu ce sa iau prima data? boxele .. mi-ar fi mult mai usor cu banii , sau kitul. Precizez ca-mi cam place bassul , eu ascult Trap,hip-hop,dubstep chestii de genu'
Ah voi putea sa tin boxe fata+boxe spate + kit amp+subwoofer fara condesator o perioada?
Boxele pe spate vor fi evident amplificate , ampul are 2x55 amplificare deci n-are rost sa iau niste boxe mai mari de 50-55W rms |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
eu te-as sfatui sa folosesti amplificatorul pentru boxele fata si eventual schimbate cele din fata.
dar din cauza ca tu ai doar o iesire RCA la player nu mai ai iesire pentru woofer.
ar mai fii o solutie un amplificator pe 3/4 canale ( 2 canale pt difuzoare si 1/2 pentru woofer)
tu vrei sa te incadrezi intr-un buget de 200 roni?
vrei sa montezi sistem de difuzoare sau difuzoare coaxiale?
pentru sunet mai clar sistemul componente e mai bun.
ca si firma DLS da sunt bune...dar gusturile nu se discuta. _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Aaaaa deci vrei sa zici ca nu pot sa pun 4 boxe + subwoofer cu playeru asta?
Pai da eu vroiam sa pun dlsurile alea pe spate + kit bass blaupunkt.
Inseamna ca renunt la planu asta , o sa pun doar kit bass+amp si amplific boxele pe fata. Dar una e cam pocnita cea pe dreapta si da eventual le schimb. Pai nush probabil o sa pun sistem de difuzoare , puneam coaxiale daca puneam pe spate. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="spzHades"]Aaaaa deci vrei sa zici ca nu pot sa pun 4 boxe + subwoofer cu playeru asta? poti sa pui 4 difuzoare coaxiale. doua in usile din fata si 2 in usile din spate.
Pai da eu vroiam sa pun dlsurile alea pe spate te refereai pe polita din spate sau in usile din spate? + kit bass blaupunkt.
Inseamna ca renunt la planu asta , o sa pun doar kit bass+amp si amplific boxele pe fata. --- doua amplificatoare nu poti separat din cauza player-ului cu o SINGURA IESIRE RCA.
Dar una e cam pocnita cea pe dreapta si da eventual le schimb. --- poi ar cam trebui schimbata ca sigur o sa faca urat daca nu cumva face deja.
Pai nush probabil o sa pun sistem de difuzoare , --- in ce buget vrei sa te incadrezi?
kit bass ramane ala care l-ai amintit mai sus? _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci reiau. Planul era asa!
Am boxele originale + tweeterele pe fata dar o boxa e cam pocnita pe fata cea pe dreapta dar tweeterele se aud surprinzator de tare.
Vroiam sa-mi pun niste DLS-uri (acelea la 2 milioane) pe spate + kit-ul de bass de la blaupunkt care are amplificator. Acel amplificator am vazut ca are amplificare in 4 ohm 2x55W(ma gandeam ca o sa amplific dlsurile) si 1 pentru tubul de bass de 155w. Eu n-am zis ca o sa iau doua amplificatoare.
Eu acasa in camera am un sistem logitech x-530 si o placa creative sound blaster si nu stiu se aude muzica asa frumos si cand ma duc in masina ma dor urechile cand ascult la pocnitorile mele din masina ). Boxele nu vreau sa depaseasca bugetul de 300RON.
Vroiam 4 boxe deoarece vreau sa se auda muzica din toate partile , nu vreau neaparat sa se auda tare cat vreau sa se auda frumos , un sunet placut si bass puternic.
Kit-ul de bass da vreau sa ramana cel de la blaupunkt. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ai cum sa amplifici si difuzoarele si wooferul cu amplificatorul ala de al pachet. daca asta doresti sa spui.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/
ar putea fi o varianta sistemul asta... a fost recomandat de multe ori pe forum raport calitate/pret
tu de unde esti? poate poti asculta niste difuzoare montate pe niste masini sa iti faci o parere  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vai deci sunt confuz rau. Crek pana la urma imi bag picioarele in el de tub de bass si-mi iau niste boxe pe 16.5 pe spate si gata )
Eu cand am vazut acolo:
amplificator 2 canale clasa A/B
putere max in 4 ohmi : 2 x 110 W / 1 x 330 W
putere rms in 4 ohmi : 2 x 55 W / 1 x 165 W
filtru low pass variabil
bassboost variabil
dimensiuni (w x h x d): 197 x 52 x 187 mm
Am crezut ca 2x55W se refera la amplificarea pentru boxe si 1x165w pentru tubul de bass.
Multumesc mult pentru informatii. Tot respectu! |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
sfatul meu e urmatorul:
cumperi pe fata un sistem component bunicel si daca amplifici o sa fie bine.
daca mai aduni ceva banuti si insonorizezi si usile din fata o sa fie si mai bine, atunci vei avea si ceva bass in plus
tu asculti in fata muzica nu in spate, putin conteaza ce ai in spate...
bafta  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Joi Oct 18, 2012 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
bv )) eu nu mai am nimic in spate ... doar subu si am scos si haionul ) deci cine merge acolo mie cam mila de el  |
|
| Sus |
|
 |
|