| |
| Autor |
Mesaj |
Nick4you
Data înscrierii: 02/Mai/2011 Mesaje: 14
|
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
|
| Sus |
|
 |
Nick4you
|
Trimis: Mar Sep 04, 2012 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
As opta mai mult pt un mp3 cu stick.Ce sa vad la Pioneer la specificatii?Dintre Pioneer si JVC care e mai bun?In viitor as vrea sa achizitionez si un amplificator si un subwoofar.Am avut un Sony GT212 l-am dat deoarece nu avea RCA-uri,in rest am fost multumit de el.Ms mult |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 05, 2012 7:45 am Titlul subiectului: |
|
|
pioneer e mai ok la reglaje dar nu poti pune CD ca nu are mecanism, e doar cu USB...
poate gasesti ceva bun la bursa SH si mai bun ca pioneer si jvc, exemplele date de tine.
daca zici ca pe viitor vrei si un subwoofer in spate, parerea mea sa iei un player care sa aiba ceva reglaje si pentru subwoofer ( JVC are control volum subwoofer)dar incearca la bursa, trebuie sa gasesti ceva;)
bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
Nick4you
|
Trimis: Mie Sep 05, 2012 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| toboalpha a scris: | pioneer e mai ok la reglaje dar nu poti pune CD ca nu are mecanism, e doar cu USB...
poate gasesti ceva bun la bursa SH si mai bun ca pioneer si jvc, exemplele date de tine.
daca zici ca pe viitor vrei si un subwoofer in spate, parerea mea sa iei un player care sa aiba ceva reglaje si pentru subwoofer ( JVC are control volum subwoofer)dar incearca la bursa, trebuie sa gasesti ceva;)
bafta |
Am ales Pioneer ,l-am comandat de dimineata sper sa fi facut o alegere buna.Multumesc mult.  |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 05, 2012 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa ai parte de el sa-l folosesti cu placere _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|