|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AlecsanderEXC
Data înscrierii: 26/Oct/2015 Mesaje: 49 Locație: Giurgiu
|
Trimis: Joi Noi 26, 2015 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai inseamna ca trebuie sa le tai la milimetru ca sa nu atinga pe aia ...
Atinge cum ar veni , in gaurile unde bag cablurile + si - care vin de la amplificator in difuzor, unde sunt alea 4 mufe de la bobine ,ca sa ma fac inteles.
Cum ar veni, in interiorul gaurii (mufei,conectorului,etc ]in partea de jos, ca sa ma fac inteles mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
AlecsanderEXC
|
Trimis: Dum Noi 29, 2015 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata am toate cele necesare, mai am nevoie de incinta care o sa vina prin decembrie ,a sosit Vineri si playerul MVH180ui + difuzoarele Hertz DCX 165.3.
Mai am nevoie de o mufa pentru incinta, nu stiu exact cum se numeste sau pot sa fac si fara ?
Ma refer la mufa aceea unde bagi cablurile de la amplificator la subwoofer.
Sau sa fac 2 gauri mai mici intr-o parte si bag cablurile pe acolo si eventual le fac un nod ca sa nu iasa ? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
AlecsanderEXC
|
Trimis: Lun Noi 30, 2015 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca o intrebare, am vazut ca multi recomanda pe net sa tragi cablul rca pe partea cealalta fata de cel de alimentare, daca e ecranat mai are importanta ? Mai pot aparea interferente ? Eu am mai avut pe vechea masina cablurile trase doar pe o parte si n-am avut probleme si era un kit ieftinache. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|