| |
| Autor |
Mesaj |
guess_who90
Data înscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Feb 06, 2010 7:11 pm Titlul subiectului: sfat achizitie subwoofer |
|
|
am o statie magnat de aproximativ 220w rms...........si ma intereseaza un subwoofer pentru ea.
nu prea ma pricep,asa ca un sfat e binevenit:)
eu ma gandeam la un magnat b30 sau la mac mpbox 300.............jbl 1204 sau un RAVELAND BRR 130
astep pareri de la voi |
|
| Sus |
|
 |
dorel_paradox
Data înscrierii: 18/Ian/2010 Mesaje: 5 Locație: BUCUCRESTI
|
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
Data înscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 89 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 4:17 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
de ce in ultima instanta coane....io am azuit un xpress 12 intrun sealed de 22 litri pe un mutant 280 nwsp si intrun logan era o placere sa il auzi...clar curat fara baraiala sati futa creierii...isi prea merita banii.
Man cred ca ai tribal x two daca nu ma insel.iati magnatul ala daca nu ai bani. |
|
| Sus |
|
 |
dorel_paradox
Data înscrierii: 18/Ian/2010 Mesaje: 5 Locație: BUCUCRESTI
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 5:23 pm Titlul subiectului: Re: ... |
|
|
| kati a scris: | | de ce in ultima instanta coane....io am azuit un xpress 12 intrun sealed de 22 litri pe un mutant 280 nwsp si intrun logan era o placere sa il auzi...clar curat fara baraiala sati futa creierii...isi prea merita banii. |
te cred... dar ca fost posesor, in incinta bass reflex , care a rezistat cam 3 saptamani, nu prea l'as recomanda. cati bani dai, atat face  |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 5:45 pm Titlul subiectului: Re: ... |
|
|
| dorel_paradox a scris: | | kati a scris: | | de ce in ultima instanta coane....io am azuit un xpress 12 intrun sealed de 22 litri pe un mutant 280 nwsp si intrun logan era o placere sa il auzi...clar curat fara baraiala sati futa creierii...isi prea merita banii. |
te cred... dar ca fost posesor, in incinta bass reflex , care a rezistat cam 3 saptamani, nu prea l'as recomanda. cati bani dai, atat face  |
la 220 w rms magnatu ala "cat dai atata face" e numai bun...daca la tine a rezistat DOAR 3 saptamani atunci ori ai dat cu putere mult prea mare in el ORI incinta a fost proiectata foarte prost si a cedat mecanic...la cati bani dai pe magnatu ala chiar face destule  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 7:51 pm Titlul subiectului: Re: ... |
|
|
| mircea_ioan_25 a scris: | | dorel_paradox a scris: | | kati a scris: | | de ce in ultima instanta coane....io am azuit un xpress 12 intrun sealed de 22 litri pe un mutant 280 nwsp si intrun logan era o placere sa il auzi...clar curat fara baraiala sati futa creierii...isi prea merita banii. |
la 220 w rms magnatu ala "cat dai atata face" e numai bun...daca la tine a rezistat DOAR 3 saptamani atunci ori ai dat cu putere mult prea mare in el ORI incinta a fost proiectata foarte prost si a cedat mecanic...la cati bani dai pe magnatu ala chiar face destule  |
Bine punctat poate lai dat in capat de prea multe ori si zic asta pt ca mutantul ala data aproape de maxim ii bubuia nitel bobina de fier dar se auzea prea bine.mai degraba mias lua 2 dastea decat un 400 w de 12".si xtc-urile se aud incredibil la 300 wati tremurau plamanii in logan si era in tub.Nush de ce toti blameaza magnatul ca se aud ff bine.xtc-urile se aud mai bine decat gt-1202 d-ul jbl si asta este testat de mine personal cu gt-1202br si un tub xtc de 250 wati. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta daca statia e stabila in 2ohmi desi ma indoiesc |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu a specificat ce statie are:) oricum subwooferul e ca nou....daca vrea bine daca nu tot bine  |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
SI cesa faca cu el sa bubuie statia sau in cel mai fericit caz sai stea in protectie mai tot timpul?
L puterea aia de 200 rms pe sub nush de ce dreaq lau pus la 2 ohmi...da ma rog pt mac audio nu se emit pretentii
iati fratie magbatul ala si ai sa ma cinstesti.ii faci un Br de maxim 40 litri pe la 38de hertzi ca nu cred sa coboare ala mai mult si nai treaba.. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 10:35 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
| da fratie aia e stabila in 2 ohmi in modul stereo.chiar tre sa ne tiganim.doar stii nu....pfff...right.. |
|
| Sus |
|
 |
guess_who90
|
Trimis: Mar Feb 09, 2010 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
am magnat xcite 300.........si spuneti ca se merita sa iau un magnat pe 12" ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Xpress/Xpress_12/ )si sa ii fac incinta(care app cat m-ar ajunge?)........si o sa fie ceva galagie in loganel:D...............
pe mine ma tot bate gandu sa iau un RAVELAND BRR 130..................a avut cineva asa ceva sau stiu daca se aude bine?
stima...
Ultima modificare efectuată de către guess_who90 la Mar Feb 09, 2010 4:10 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

|
Trimis: Mar Feb 09, 2010 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5wPiO2SVSWg
si nici nu se compara cum se aude in video ca in realitate
treaba ta tu mergi dupa sfaturile lui katica ajungi departe |
|
| Sus |
|
 |
guess_who90
|
Trimis: Mar Feb 09, 2010 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da frate..te inteleg se aude bine(nu ca in video:)) ).......dar punel si tu pe okazii sau in alta parte..............NU MA INTERESEAZA MAC-urile alea:-j |
|
| Sus |
|
 |
|