|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Gio
Data înscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: Sfat achizitionare casti si amplificator pt boxe |
|
|
Vreau sa imi cumpar niste casti si oscilez intre:
Sennheiser HD 205, Pioneer SE-M380 si SteelSeries 4h.
Si as mai avea nevoie de un sfat privind achizitionarea unui amplificator pentru niste boxe Wharfedale MovieStar 60+
... |
|
| Sus |
|
 |
catalyn
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 23 Locație: Suceava
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sfat.Alege sennheiser....vei fi foarte multumit de calitatea sunetului.am si eu o pereche de sennheiser...., tot asa, am cerut informatii pe diferite forum-uri timp de 2 saptamani si m-am interesat pe multe site-uri.sunt cele mai bune.basul e puternic fara distorsiuni la volum mare si fara sa acopere mediile sau inaltele.le am de 1 an si merg fara probleme.bafta |
|
| Sus |
|
 |
andreistn01
Data înscrierii: 13/Noi/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Noi 26, 2008 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am acasa pioneer M180 cred de un an. sunt excelente. nu cred ca rezisti cu volumul peste 50%. ar fi o chestie naspa ca par fragile. daca nu ai grija de ele se vor rupe. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|