| |
| Autor |
Mesaj |
beemer92
Data înscrierii: 20/Apr/2012 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Apr 20, 2012 12:07 am Titlul subiectului: Sfat achizitionare cd-player auto |
|
|
Salut baieti ! Vreau sa achizitionez cu cd player nou, momentan am un Kenwood ( cd audio, radio 4x40w ) bun, dar vreau ceva cu aux si MP3, si sa se auda si mai bine ca tot dau un ban!
Si m-am gandit la unu dintre astea 3 : 1. SONY CDX-GT25 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT25/
2. JVC KD-R223 http://www.******.ro/radio-cd-auto/radio-cd-auto-jvc-kd-r223-4x50w-aux--pKD-R223
3. Blaupunkt Buenos Aires 200 http://*****.ro/CarAudio_%26_Accesorii_auto/Car_Audio/Unitati_radio_CD_-_USB/Blaupunkt/Radio_CD_auto_Blaupunkt_Buenos_Aires_200#
Personal blaupunkt buenos aires 200 imi place cel mai mult, dar astept sfatu vostru!
P.S pe masina ( e36 ) am pe fazta in locul boxelor stoc am 2 x Pioneer alabstre ( habar n-am de watti sau diametru) si pe spate 2 x JVC ovale 16x24 de cm, cica putere muzicala-290 Watt, putere reala-55 Watt .
**** va rugam sa nu postati link-uri catre alte magazine online. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
|
| Sus |
|
 |
beemer92
|
Trimis: Vin Apr 20, 2012 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema e ca nu il iau nou, iau de la cineva care are aceste 3 modele, toate la cutie in stare foarte buna. Si kenwood nu prea as mai vrea, poate e doar o impresie de-a mea dar fata de Philipsul batran cu caseta care era pe masina cand am cumparat-o, radioul se auzea mai prost ( am o antena d-aia interioara, cu ceva probleme la semnal in orase mici si comune ).
Numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2012 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema nu e de la player ci de la antena.
Eu personal as incerca sa mai strang niste bani si sa-mi iau un player pe la 400 de lei care sa aiba si USB (modelul de la kenwood de care zice costy_suceava este foarte ok)
Din cele 3 enumerate de tine cred ca modelul de la Blaupunkt este cel mai ok.... |
|
| Sus |
|
 |
beemer92
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2012 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Razvy_Zeus a scris: | Problema nu e de la player ci de la antena.
Eu personal as incerca sa mai strang niste bani si sa-mi iau un player pe la 400 de lei care sa aiba si USB (modelul de la kenwood de care zice costy_suceava este foarte ok)
Din cele 3 enumerate de tine cred ca modelul de la Blaupunkt este cel mai ok.... |
Toata lumea imi zice de usb... dar sincer chiar nu vreau usb la player. mi se pare inutil. Atat timp cat am mufa auxiliar iar telefonul meu are mufa jack, si cred ca tot omu care melodiile preferate in telefon...
Ms de sfat, si eu tot Blaupunkt-ul il prefer! numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Lun Apr 23, 2012 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am avut blaupunkt buenos aires 200 si este best buy in categoria lui de pret.le da bataie la sony si jvc pe partea de sunet si amplificare  |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Apr 23, 2012 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunetul de pe intrarea auxiliara este o gluma proasta. Am testat pe 2 playere, si cu 2 surse de semnal: un telefon si un mp3 player. Varza totala. |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mario, in cazul intrarii aux, depinde cat de bun este semnalul sursei (telefon, ipod) unele telefoane redau muzica frumos pe aux, altele jalnic, dar nu trebuie generalizat. in cazul playerelor cu pretentii se schimba situatia, si bineinteles ca pe cd o sa redea cel mai bine sunetul si daca stau bine sa ma gandesc nici nu gasesti aux la playere cu pretentii |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2012 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ti-ai luat mp3? |
|