|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gxg
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: GALATI
|
|
| Sus |
|
 |
gxg
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
va rog daca se poate sa imi raspundeti pt ca nu sunt un cunoscator, doar ca am avut experienta cu dif hertz dsk 160 si jbl cs 3196, care se auzeau binisor fara amplificare ( la vechea masina )
asa ca doresc sa aflu daca :
1 se aud bine dls c5a in combinatie cu wooferul actual xtreme amplificat de dls ca 12 ( sau alt amplificator in 600 ron )
2 se merita sa fac unele modificari pentru a monta c6a in loc de c5a
3 ce woofer imi recomandati in afara de hertz in functie de amplificatorul ales
4 se imbunatateste calitatea sunetului atat cat sa se justifice investitia
merci anticipat |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe fata, ar fi bine sa faci un efort sa pui de 16. diferenta e maricica. in acelasi timp, daca intentionezi sa amplifici fata, ar trebui si o insonorizare la usi. in acelasi timp m-as orienta spre altceva, poate spre PS6.
cu ampliful nu prea am inteles..vrei sa iti iei ca12??
este un amplif foarte bun, dar sunt si alte variante. sa inteleg ca vrei sa mergi mai mult pe calitate, si nu pe volum.
ai putea sa te uiti si la:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M650/
este un amplif bun, clasa D si mai puternic decat ca12.
subwoofer as alege:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRB_12BT/
cu difuzorul 12XD-AL.
daca vrei ceva mai putin puternic, nu e nicio problema, ai putea sa mergi tot pe un DLS.
Cu siguranta isi va merita investitia. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
gxg
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca varianta pe 16 e cea mai buna dar as vrea sa pastrez intacta fata de usa , adica modificari sa fie facute dar sa nu se vada si nu stiu daca se poate ( pe forumuri nu am gasit nimic legat de montajul dif de 16 la clio symbol)
cred ca voi alege pana la urma alpine- ul ca amplif si cred ca implica si condensator, lucru pe care vroiam sa il evit dar asta este.
gz pare ok, si o sa merg pe mana ta vad ca il ai in semnatura
cum se aude wooferul impreuna cu amp gz 2.500tx ? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
se aude mai mult decat ok, misca masina foarte bine. oricum alpine-ul e perfect pt el are 600rms.
nu stiu exact cum arata la clio, daca este doar o masca si difuzorul, se scoate masca si se monteaza difuzorul cu ajutorul unui adaptor (inel mdf) si se foloseste evident masca difuzorului de 16. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
gxg
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc pentru sugestii si cu siguranta voi tine seama de ele si cand ma apuc de instalarea difurilor o sa pun niste poze pentru cine are clio |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|