Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat achizitionare difuzor
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Madalinrm

Data înscrierii: 11/Oct/2010
Locație: Ramnicu-Sarat

MesajTrimis: Sâm Aug 13, 2011 6:44 pm    Titlul subiectului: sfat achizitionare difuzor Răspunde cu citat (quote)

salut vreau sa-mi fac un subwoofer pentru un logan si vreau sa-mi recomandati un difuzor la 200 max 300 de ron. sa fie ceva cat mai ok sa si bubuie....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Sâm Aug 13, 2011 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu dif la 2 mil..boshman de vreo 500 rms..e super bun..am mai multe si mai dau din ele..stima
3xxxx
Pasionat

Data înscrierii: 07/Aug/2010

MesajTrimis: Mie Aug 17, 2011 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce amplificator ai ?
Sus
Madalinrm

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2011 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am amplificator urmeaza sa achizitionez pe parcurs dar momentan vreau sa-mi fac subwooferul
Sus
3xxxx
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2011 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Madalinrm a scris:
nu am amplificator urmeaza sa achizitionez pe parcurs dar momentan vreau sa-mi fac subwooferul

-aici gresesti ... intai ar trebui sa iti iei un amplificator si pe urma sub ... -deoarece nu sti ce sa cumperi daca nu ai amplificator .(si la alegerea amplificatorului ar trebui sa te gandesti bine )
-de ex : tu sa zic iti iei acum un dif sa zic de 300 rms cu 2 bobine de 4 ohmi si pe parcurs ce iei un amplificator la intamplare de 2 x 150 rms ce o sa faci ca nu se potrivesc.
-sau ar mai fi o varianta tot un exemplu, iti faci un plan sa zic cauti acum un dif de 400rms cu o bobina de 4 ohmi si te gandesti la un amplificator in 2 canale sa ii faci punte 2 x 200rms ( in punte o sa iti dea 400rms ) ! tu tr sa te gandesti bn nu doar asa ca iei rice dif la intamplare si orice amplificator la intamplare !!

PS : - asta e parerea mea acum tu alegi ! poate gresesc ,dar nu iei orice la intamplare trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci ! Daca vrei ca cineva sa te ajute trece un buget pentru amplif+dif parerea mea ... sau mai strangi ceva bani tu alegi !
- BAFTA -
Sus
3xxxx
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2011 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite aici un pachet bun la pret parerea mea Wink http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplif-kicker-zx300-1andsub-kicker-vcvr122andkit20mm-600lei-t13430.html
Sus
cosminu

Data înscrierii: 21/Iul/2011

MesajTrimis: Vin Aug 19, 2011 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am de la E-BODA, de vro 5 ani si sunt EXTREM DE FERICIT, si merge ca in prima zi!Smile
Sus
Madalinrm

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2011 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget maxim 300 de lei numa pentru difuzor...si amplificatorul pn in 500 de lei
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309D4/
sunt o gramada de proiecte de incinta, ti-o faci tu singur

alexander
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011
Locație: Otopeni

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2011 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea fara sa te mai chinui cu incinte. E un pic mai mult decat ai zis tu ca dispui dar economisesti din problema cu incinta.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/
plus
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_260/
Sus
oaieboss
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai sa fac eu o schimbare ca nu prea merge gta'ul 260...stai sa iti arat ce ar cadea cel mai bine cu tubul ala ca stiu ,,,,ca am avut cateva tuburi pana acum,,,,si daca nu ii dai sa manance cel putin cu 50w peste rms'ul difz..nu faci nimic,...
oaieboss
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite http://www.boomtownshop.de/xtcommerce/product_info.php?info=p184_GROUND-ZERO-GZTA-2500TX.html&XTCsid=7hmmhmd8dbarmdc8pbko4qii489a2tct
am avut'o si merge mai pe orice sw....se comp bine
acuma vezi la ce bani o gasesti

alexander
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011
Locație: Otopeni

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 8:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am si tubul si amplificatorul montate pe masina(le am de vreo 3 ani). Si tubul jbl cs 1204t nu face fata la amplificatoruli chiar daca in descrierea lui scrie 250 w rms si la amplificator 180 w rms. Intradevar ca e mai bine sa ai un amplificator peste difuzor, dar eu cand am fost sa le iau din magazin din vitan la fel am vrut sa fac si un "nene" care vinde de acolo ma sfatuit sa iau acceias statie doar ca un model anterior(blaupunkt gta 480 special mk2, versiunea pe 4 canale). Rolling Eyes
Sus
Madalinrm

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ziceti de acest difuzor SPL Dynamics V-300D2 se merita? face ceva bass sa se simta ceva in logan?
Sus
Madalinrm

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau un difuzor cu 2 bobine la 2ohmi
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum