| |
| Autor |
Mesaj |
spzHades
Data înscrierii: 21/Iul/2012 Mesaje: 19
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2012 11:37 am Titlul subiectului: Sfat achizitionare player+difuzoare |
|
|
Salutare tuturor!
De curand ma tot bate gandul sa-mi achizitionez un player nou pentru golfuletul meu (golf 4 coupe) si am zis ca daca tot o sa-mi iau player am zis sa investesc si in niste boxe. Bugetul este oarecum limitat adica playerul o sa mi-l faca cadou cineva dar nu trebuie sa depasesc prea mult cu pretul iar boxele mi le voi achizitiona eu , eventual si un amplificator.
Eu nu prea ma pricep la sonorizare , m-am uitat in spate si am vazut ca nici firele nu le am trase , dar masina fiind in 2 usi pot trage fire foarte usor in lacasul pentru boxe , nu cred ca-mi trebuiesc nici inele deoarece in spate nu coboara geamul dar... eu totusi as vrea sa mi le pun in spate de tot deasupra portbagajulu dar suportul de desupra mi se pare prea de hartie ca sa tina niste boxe si aici as vrea niste pareri eventual de la niste cunoscatori daca pot sa fac vreun artificiu sau daca nu prea are rost sa ma complic si sa trag totusi in compartimentele din spate deja facute.
Playerul actual este un cd-player blaupunkt original dar n-are buffer adica sare cdu si boxele pe spate sunt originale cred ca tot blaupunkt , se aud destul de bine dar nu e de ajuns. Nu sunt foarte pretentios si nu vreau sa investesc foarte mult in sunet dar doresc sa se auda destul de clar la volum mic-mediu si bassul sa fie destul de frumos , nu sa bubuie dar sa se auda clar inautru masinii.
Playerul dorit este acest pioneer http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/MVH-1400UB/
M-am orientat catre el deoarece este ieftin din cauza lipsei compartimentului pentru cd-uri ceea ce eu nu folosesc prefer ceva pe usb , n-am chef sa rescriu cd-uri mereu de cate ori vreau sa bag o melodie noua. As dori ceva pareri de la cunoscatori despre acest player daca se poate... ce as putea sa iau mai bun la banii astia sau in raza acestui pret nedepasind 300 ron playerul.
Pe spate nu stiu as dori niste boxe de firma evident 16,5 daca le pun pe usi si ovale daca pun in spate pe suportu de la portbagaj, nu vreau cine stie ce fitza sa fie calitate-pret , niste boxe in raza pretului 150-200 , max 250 coaxiale sa nu stau sa montez tweetere. Daca puteti sa-mi recomandati niste boxe , bassul sa sune clar si nu spart sau busituri. Nu vreau ceva WOW ca nu cred ca am cum sa iau la banii astia dar nici sa treaca neobservat sunetul.
Si as dori sa stiu cate ceva despre amplificatoare si daca este neaparat necesar un amplificator.
Va rog totusi sa nu va dati cu parerea daca sunteti habarnisti ca mine sau ati auzit de la nu stiu care , ci doar daca aveti ceva habar si ati studiat putin sau suteti cat de cat in domeniu , n-as vrea sa devin confuz.
Va multumesc, astept niste sfaturi. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2012 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Player-ul la care te-ai decis este solutia optima in zona asta de buget. Nu exista alta varianta mai buna.
Pentru spate iti recomand ovale daca nu te deranjeaza sa decupezi in polita din spate. Poti sa folosesti polita existenta sau sa cumperi o placa de MDF si sa o decupezi la dimensiune ... evident solutia cu placa de MDF este mai buna dar este si mai complicata.
Ca si recomandari iti propun urmatoarele variante :
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MXZ_69.3/
- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_69.3/
Un amplificator presupune si costuri mai ridicate . Modelul din gama Revolution X suporta si amplificare.
Un amplificator cu kit-ul de cabluri pentru instalarea pleaca de la 380 de lei si creste . |
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2012 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti multumesc mult pentru raspuns si pentru sfaturi totusi as mai vrea sa te intreb!
Boxele acelea de la revolutionx imi pot arde playerul fara amplificare?
Pot sa le achizitonez si ulterior sa-mi cumpar si un amplificator cand mai afc rost de bani?
Imi mai poti recomanda si altceva pe la 200 ron? dls sau hertz am inteles ca sunt ok... nu vreau sa te pun pe tine sa faci toata munca adica sa-mi cauti doar sa-mi recomanzi ceva ce sti tu ca e bun
Stima |
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Mar Iul 24, 2012 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Doar o intrebare mai am , acele revolution x nu sunt prea puternice pentru player... adica nu exista sansa sa-mi arda finalu la player?? imi puteti raspunde daca pot monta acele boxe fara amplificator? |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Iul 24, 2012 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti monta linistit dar nu o sa scoti tot din ele,defapt nici jumatate doar cu playerul.
la finali nu ma bag, nu sunt sigur...
Bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
spzHades
|
Trimis: Joi Iul 26, 2012 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am comandat playerul.... acum mai imi trebuiesc boxe, dar tot nu sunt lamurit care e treaba cu amplificarea si daca imi arde playeru. Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva concret care e treaba? Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Joi Iul 26, 2012 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se arde..stai linistit..poti merge pe MAC AUDIO...sunt ok..dar daca ai bani poti alege ceva mai pretentios si mai calitativ Hertz Dls sau Focal _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
|