Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat alegere difuri de 165mm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 12, 2008 2:35 pm    Titlul subiectului: Sfat alegere difuri de 165mm Răspunde cu citat (quote)

Salutare
Am un buget de 350-400lei si doresc sa achizitionez niste difuri pe fata.Ce imi recomandati:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS6A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-17LS/
Pt cei care au ascultat anumite modele,ma intereseaza care ar fi mai detaliate,transparente,dinamice, sa urce si sa coboare decent,ca nu sunt fan subwofer.Nu e pb-ma,ca pot sa adaug unul micut,si o sa adaug dc voi simti nevoia,dar sa aiba bas decent si asa neajutate,pt cand stationez,radio..In principiu ,mai liniare,fara gauri mari sau rezonante puternice sa iasa rapid in evidenta,prezente la modelele mai putin reusite(ieftine).
Ascult muzica gen Dire Straits,Jean Michel Jarre,Fleetwood Mac,The Doors,Morcheeba,kamelot,metallica,mult rock in general,as vrea ceva axat pe sq la volum moderat,in marea maj a timpului imi ajunge puterea playerului(am un pio3600mp,nu prea sunt multumit,dar deocamdata mere).Un amplif micut separat iar nu este o pb-ma,pot sa adaug ,daca voi avea nevoie.
Sunt hotarat cam 90% pe dls RS6,datorita tw textil si a mem. din celuloza,deci soft,dar daca stiti alte modele,sau marci mai deosebite ,in acesti bani,sau poate sa mai si treaca putin,dar sa merite,sunt deschis la sugestii.
Mentionez ca pe spate nu mai am nimic,doar niste grile ovale sa nu scape lucrurile pe gaura in portbagaj si ca mai ascult si mp3 vbr V2 din cand in cand,din comoditate.Gaurile unde vor fi bagate apartin unui Logan,dar nu se stie,deci sa nu fie alese dupa vreun criteriu bine stabilit
Poate stie cineva vreun magazin componente audio aici in Pitesti(sau in Arges),ca mi-as usura f mult bataia de cap.
Va multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Ian 12, 2008 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista si alternativa
Dls C6
eu le am si sunt multumit de ele pe player
dar mai bune ar fi RS6

la genurile pe care le asculti eu zic sa iei Dls

CBI
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 12, 2008 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si au bas cat de cat rezolut si extins?Mi-ar ajunge doar eq acela pe 3 benzi,cu Ft setata la 40hz si q mai ingust? ca nu-mi place sa activez loudnesul din player,mi se pare ca 'macelareste' rau sunetul si-l imbacseste
De tw ce-mi poti zice,redau cat de cat cinele,corzi ciupite se aud si ele mai cu 'viatza'?sau suna relativ sters,colorat(cald cum s-ar zice)
Imi fac putin cu ochiul GZ 16x alea.Nu am unde sa ascult cu muzica mea si reglajele facute cum imi place mie,ca ma hotaram repede
Nu stie nimeni vreun service,atelier,magazin ceva in Arges?
Inca sunt deschis la sugestii,ar fi bine cineva care le-a ascultat ,ca sa imi poate spune cam ce slabiciuni au fiecare,combinatii,matching-uri
Este diferenta mare la sunet intre rs6 si r6a?s-ar merita sa fac efortul pana la ele?Dar nu diferente de-alea de trebuie sa ma screm Very Happy sa le percep.
Sa inclus in cazul asta si focal polyglass 165V1 in 'oala'
Sus
CBI
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa ,tineti pt voi Very Happy ,chitrosilor Laughing
O sa incerc sa vad ce au pe stoc,ca din cate am inteles e si asta cateodata o pb-ma.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum